Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ohjaaja

Turun kaupunki Turku

Turun kaupungin vapaa-aikatoimialan nuorisopalvelut hakee ohjaajaa. Ohjaajan ensisijainen tehtävä on alueellinen nuorisotyö sekä nuorisopalvelujen muuhun avoimeen toimintaan osallistuvien lasten ja nuorten ohjaaminen. Lisäksi ohjaaja työskentelee pienryhmätoiminnassa, retkillä, leireillä, erilaisissa tapahtumissa sekä liikkuvassa nuorisotyössä. Työtehtäviin kuuluu nuorten osallistamista, neuvontaa, toiminnan suunnittelua, toteuttamista ja raportointia sekä yhteistyötä muiden nuorten kanssa toimivien tahojen kanssa. Työ sisältää ensisijaisesti ilta- ja viikonlopputyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva vähintään ammatillinen perustutkinto tai ammatti- tai erikoisammattitutkinto sekä hyvä tehtävään soveltuva työkokemus.

Tehtävässä menestyminen edellyttää nuorisotyön tuntemusta, hyvää nuoren kohtaamisen taitoa, suunnitelmallisuutta, oma-aloitteisuutta ja hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Tehtävään valitun on toimitettava rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Laki lasten kanssa työskentelystä.

Ohjaajan tehtävässä on eduksi nuorisotyön erilaisten toimintaympäristöjen ja jatkuvasti kehittyvien digitaalisten medioiden tuntemus ja osaaminen.

Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi Turun kaupunki suosii anonyymiä rekrytointia. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa työhakemuksen avoimiin kysymyksiin ei tule sisällyttää tietoja esim. iästä, äidinkielestä tai sukupuolesta. Vaikka osaa tiedoista taustatiedoissa kysytään, nämä tiedot eivät näy rekrytoivalle esimiehelle anonyymissä hakijaraportissa. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen.
WWW-osoitehttp://www.turku.fi
YhteystiedotIlpo Virtanen, ilpo.virtanen@turku.fi
Työpaikan osoite20100 TURKU
Palkkaus1 991,46 €/kk
Työ alkaa01.02.2021
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy28.01.2021 klo 15:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/TKU00-44-9-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty14.01.2021
Ilmoitusnumero10579276
Työnantajan viiteTKU00-44-9-21

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin