Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sairaanhoitaja (kesätyö)

Turun kaupunki Turku

Geriatrisella kuntoutusosastolla hoidetaan pääasiassa ikääntyneitä ortopedisia potilaita. Osastohoidon syynä on tyypillisesti kaatumisen jälkeinen ortopedinen vamma ihmisen elämässä. Osastohoitojakson tavoitteena on mahdollisimman hyvän toimintakyvyn saavuttaminen ja kuntoutuminen kotiin.

Sairaanhoitajan työ kuntoutusosastolla tarjoaa mahdollisuuden perehtyä syvällisesti kuntouttavaan hoitotyöhön ja sen ideologiaan. Potilaiden ohjaus ja kannustaminen itsenäiseen toimintaan, sekä erilaisten apuvälineiden käyttö, ovat siinä keskeisellä sijalla. Työ osastolla on moniammatillista tiimityötä, jonka lähtökohtana ovat kuntoutujan tarpeet ja voimavarat. Sairaanhoitaja huolehtii potilaan hoitoprosessin eri vaiheiden suunnittelusta, toteutuksen varmistamisesta ja arvioinnista. Sairaanhoitaja vastaa potilaiden vaativan lääkehoidon toteutuksesta.

Arvostamme eettisesti laadukasta hoitotyötä ja aitoa sitoutumista hyvän palvelun tuottamiseen ja kunnioittavaan kohteluun. Toivomme sinulta halua oppia uusia asioita ja innostusta kehittää laadukasta kuntoutustoimintaa.

Kelpoisuusvaatimuksena terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen sairaanhoitajan pätevyys.

Lisäksi edellytetään Valviran terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin rekisteröityminen sekä hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

Eduksi luetaan Lääkehoidon osaaminen verkossa (LOVe) koulutuksen suorittamista.

Tarjoamme sinulle kehittämismyönteisen, asiantuntevan ja aidosti moniammatillisen työyhteisön. Käytössämme on yhteisöllinen työvuorosuunnittelu, joka mahdollistaa työ- ja vapaa-ajan yhteensovittamisen.
WWW-osoitehttp://www.turku.fi
YhteystiedotMia Ketonen, osastonhoitaja p. 044 907 3352, mia.ketonen@turku.fi
Työpaikan osoiteVähäheikkiläntie 3, 20700 TURKU
Palkkaus2 397,22 €/kk
Työn luonnekesätyö
Työ alkaa07.06.2021
Työaika3-vuorotyö
Työn kesto1 - 3 kk, Sijaisuus päättyy 29.8.2021
Haku päättyy22.04.2021 klo 15:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/TKU25-30-94-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty08.04.2021
Ilmoitusnumero10693898
Työnantajan viiteTKU25-30-94-21

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

3 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin