Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

sosiaalityöntekijä

Turun kaupunki Turku

Etsimme lastensuojelun eteläisen avohuollon yksikköön sosiaalityöntekijää sijaiseksi avoimeen virkaan. Sosiaalityöntekijä toimii lapsen asioista vastaavana sosiaalityöntekijänä, joka valvoo lapsen etua, vastaa päätöksenteosta, asiakassuunnitelmista ja muusta lakisääteisestä lastensuojelun avohuollon sosiaalityöstä.

Kelpoisuusvaatimus määräytyy sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/15 mukaan. Eduksi luetaan kokemus lastensuojelun avohuollon sosiaalityöstä. Huomioithan, että sinun tulee olla "sijaispätevä" eli vähintään sosiaalityön aineopinnot ja niihin sisältyvä käytännön harjoittelu suoritettuna.

Avoimessa yliopistossa suoritetut sosiaalityön perus- ja aineopinnot mahdollistavat tilapäisen toimimisen sosiaalityöntekijän ammatissa, jos opiskelija on ennen avoimen yliopiston opintoja suorittanut esimerkiksi sosionomin tutkinnon tai sosiaalialalle soveltuvan ylemmän yliopistollisen tutkinnon. Mikäli opiskelijalla on suorituksena vain avoimessa yliopistossa suoritetut sosiaalityön aineopinnot, edellytykset tilapäisenä toimimiseen eivät täyty. Soveltuvalla ylemmällä yliopistollisella tutkinnolla tarkoitetaan tutkintoa, jonka pääaineena on yhteiskuntapolitiikka, sosiaalipolitiikka, sosiologia, sosiaalipsykologia tai muu sosiaalityön kannalta relevantti pääaine.

Valitun on toimitettava rikosrekisterilain 6§ 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä)

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen työn moniammatillisessa työyhteisössä. Työskentelet osana systeemistä tiimiä, johon kuuluu sosiaalityöntekijöiden lisäksi perheterapeutti, perheohjaajia ja perhetyöntekijöitä. Tukenasi ovat myös lakimiehen palvelut ja moniammatillinen työryhmä. Työhyvinvoinnin tueksi ovat säännölliset ryhmätyönohjaukset ja kehittämispäivät. Lisäksi tarjoamme sinulle Tyky-rannekkeen, joka mahdollistaa virkistäytymisen Turun kulttuuri- ja liikintapalveluissa maksuttomasti sekä työmatkoihin tuetun Föli-kortin.
WWW-osoitehttp://www.turku.fi
YhteystiedotSosiaalityöntekijä Tiina Eräpolku p. 0449072117

Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.
Työpaikan osoiteLinnankatu 23, 20100 TURKU
Palkkaus3 434,22 €/kk
Työ alkaa01.09.2020, 1.9.2020 - 31.12.2020
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto3 - 6 kk
Haku päättyy27.07.2020 klo 15:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/TKU25-20-146-20/fi_FI
Ilmoitus jätetty09.07.2020
Ilmoitusnumero10396152
Työnantajan viiteTKU25-20-146-20

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

33 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin