Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Vuoropäällikkö ABC koulukatu

Turun Osuuskauppa, ABC Turku

Kohtaamme satoja, jopa tuhansia asiakkaita päivittäin. Tärkein tehtävämme on tuottaa etuja ja palveluja jo yli 160 000 asiakasomistajallemme. Asiakkaat luovat työpäivillemme sisällön ja työllemme merkityksen. Meitä asiakaspalvelun ammattilaisia on TOK:ssa vuosittain yli 2100 – haluaisitko olla yksi meistä?

Etsimme LähiABC! Koulukadulle MARKET VUOROPÄÄLLIKKÖÄ määräaikaiseen työsuhteeseen 30.9.2020 asti. Työtä on 90 tuntia kolmessa viikossa.

Meille liikennemyymälän vuoropäällikön työ merkitsee innostumista asiakaskohtaamisista, helpon, ripeän ja miellyttävän ostokokemuksen tarjoamista asiakasomistajillemme. Huomaat toimipisteessä myynnin paikat ja osaat hyödyntää ne tiimisi kanssa. Meille vuoropäällikkönä työskentelevä kannustaa ja innostaa tiimiä positiivisesti kohti tavoitteita tuloksellisesti. Haluamme, että vuoropäällikkö on huolellinen ja luotettava sekä innostunut tulevasta tehtävästä.

Vuoropäällikön työ on hieno mahdollisuus kehittyä ja kasvaa esimiehenä. Aikaisemman esimieskokemuksen sijaan tärkeintä on hyvä asenne. Toivomme, että sinulla on motivaatiota kehittyä ja ymmärrät, mitä esimiehenä työskentely vaatii. Työ edellyttää mahdollisuutta työskennellä kaikkina liikennemyymälän aukioloaikoina. LähiABC! Koulukatu on avoinna ympäri vuorokauden 24/7.

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen ja mukavan työporukan, TOK:n hyvät henkilöstöedut sekä perehdytyksen työtehtävääsi. Lisäksi saat mahdollisuuden oppia ja kehittää ammattiosaamistasi TOK:n laajassa toimipaikkaverkostossa.

Lähde: sok.fi

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa
Takaisin