Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Alueellinen myyjä

Turun Osuuskauppa Aura, Kaarina, Lieto, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Parainen, Raisio, Rusko, Turku, Uusikaupunki

Kohtaamme satoja, jopa tuhansia asiakkaita päivittäin. Tärkein tehtävämme on tuottaa etuja ja palveluja jo yli 160 000 asiakasomistajallemme. Asiakkaat luovat työpäivillemme sisällön ja työllemme merkityksen. Meitä asiakaspalvelun ammattilaisia on TOK:ssa vuosittain yli 2100 – haluaisitko olla yksi meistä?

Etsimme alueellisia MYYJIÄ Turun Osuuskaupan eri toimipaikkoihin toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin. Tarjoamme työtä sopimuksen mukaan 15 tuntia viikossa. Odotamme, että otat aktiivisesti lisätyövuoroja alueen yksiköistä vastaan. Työ edellyttää mahdollisuutta liikkua toimipaikkojen välillä.

Toimipaikkoina ovat Prismat, S-marketit, Salet, Food Market Herkku, ja Sokos Mylly.

Meille myyjän työ merkitsee innostumista asiakaskohtaamisista sekä helpon, ripeän ja miellyttävän ostokokemuksen tarjoamista asiakasomistajillemme. Työskentelemme tiimeissä mutta itsenäisesti, esimerkiksi kassa- tai hyllytystyössä. Lisäksi myyjän tehtäviin kuuluvat houkuttelevat myymälän esillepanot sekä myymälän kunnossapito.

Alueellisena myyjänä työtehtäväsi sijoittuvat useampaan yksikköön, mikä edellyttää positiivista suhtautumista vaihtelevaan työympäristöön, halua tehdä työtä monessa tiimissä ja joustavaa mahdollisuutta työskennellä kaikkina kaupan aukioloaikoina.

Tarjoamme sinulle loistavat henkilöstöedut perehdytyksen työtehtävääsi, monipuolisia työtehtäviä kaikissa toimipaikoissamme ja erinomaiset lisätyömahdollisuudet koko toimialueellamme. Alueellisen myyjän työ on sinulle mahdollisuus saada arvokasta työkokemusta palvelualalla sekä kokea positiivisia asiakaskohtaamisia ja mieleenpainuvia hetkiä työyhteisössä.

Poolialueisiin kuuluvat seuraavat yksiköt:

Pooli 1 Suur-Pöytyä: Prisma Loimaa, S-market Aura, Sale Alastaro, Kyröntie, Pöytyä ja Yläne.

Pooli 2 Pohjoinen Turku: Prisma Tampereentie, S-market Halinen ja Lieto, Sale Paattinen, Jäkärlä ja Runosmäki.

Pooli 3 Vakka-Suomi: S-market Vakka-Suomenkatu ja Vehmaa, Sale Uusikaupunki, Taivassalo ja Kustavi, ravintolat Kahveli ja Kirsta

Pooli 4 Naantali: S-market Naantali ja Raisiontori, Sale Naantali ja Rymättylä.

Pooli 5 Mylly: Prisma Mylly, Sokos Mylly, S-market Nousiainen, Rusko ja Mynämäki ja Sale Lemu.

Pooli 6 Länsi: Prisma Länsikeskus, S-market Pansio, Sale Jyrkkälä ja Satakunnantie.

Pooli 7 Itäinen keskusta: Prisma Itäharju, Sale Hämeenkatu, Lauste, Kupittaanpuisto ja Petrelius.

Pooli 8 Downtown: Food Market Herkku, S-market Wiklund Herkku ja Majakkaranta, Sale Käsityöläiskatu, Humalistonkatu, Laivurinkatu, Martti ja Kaskenkatu.

Pooli 9 Paimio: S-Market Paimio, Piikkiö ja Sauvo

Pooli 10 Rannikko: Prisma Piispanristi, S-market Kaarina ja Parainen, Sale Tennby ja Nauvo.

Pooli 11 Palvelutiski: Prisma Itäharju, Food Market Herkku, S-Market Wiklund Herkku.

Lähde: sok.fi

34 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin