Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Tarjoilijoita Coffee House Wiklundille

Turun Osuuskauppa, Coffee House Wiklund Turku

Coffee House on Mood Changer, joka tarjoaa parhaita viipymisen ja viihtymisen hetkiä Sinulle. Minulle. Meille. Aamusta iltaan. Jokainen Coffee House on omanlaisensa – ihan kuten mekin.

Wiklundin Coffee House etsii joukkoonsa TARJOILIJOITA määräaikaisiin työsuhteisiin 31.12.2019 asti. Työtä on 35 tuntia kolmessa viikossa.

Me coffarilaiset olemme Mood Changereita. Meitä ohjaa aito ilo ja into saada vieraamme viihtymään, tarttumaan suosituksiimme, santsikuppeihin ja jälkkärimakeisiin. Meillä ei pysähdytä pikkuharmeista, tai oteta omantunnon kolauksia dieettirepsahduksista.

Tarjoilijan työtehtävät Coffee Housessa edellyttävät sinulta oma-aloitteista ja joustavaa työskentelyotetta eri työtehtävissä, pelisilmää sekä asiakaspalvelusta innostuvaa asennetta. Aiempi kokemus kahvila- tai baarityöskentelystä on eduksi.

Coffee House on luottovalinta mihin tahansa hetkiin. Pikaiset kahvit, aamupala tai lasi viiniä parhaan ystävän kanssa. Myöhäisillan drinkit poikaystävän kanssa. Coffee House elää asiakkaan tarpeiden mukana, joten työskentely Coffee Housessa edellyttää sinulta mahdollisuutta työskennellä erityisesti iltaisin ja viikonloppuisin. Sinun tulee olla valmis työskentelemään myös yksin.

Tarjoamme sinulle perehdytyksen työtehtävääsi, taatusti mukavan työporukan, loistavat henkilöstöedut sekä mahdollisuuden oppia ja kehittää ammattiosaamistasi TOK:n laajassa toimipaikkaverkostossa.

Lähde: sok.fi

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa
Takaisin