Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Tutkimusteknikko

Turun yliopisto Turku

Turun yliopisto on maailmanluokan monialainen tutkimusyliopisto, joka tarjoaa haasteellisia työtehtäviä ja ainutlaatuisen näköalapaikan suomalaiseen ja kansainväliseen tiede- ja koulutusmaailmaan.

Luonnontieteiden ja tekniikan tiedekunnassa, maantieteen ja geologian laitoksella on haettavana

Tutkimusteknikon työsopimussuhteinen tehtävä 1.9.2020 alkaen

Tutkimusteknikko toimii maantieteen ja geologian laitoksen molemmilla osastoilla. Tutkimusteknikko tarjoaa teknistä tukea maantieteen ja geologian laitoksen opetukselle ja tutkimukselle.

Tutkimusteknikon tehtäviin kuuluu kenttävälineistön ja -laitteiston huolto, ylläpito, käyttö ja opastus, avustaminen näytteenotoissa, kenttäkursseilla ja maastotutkimuksissa, erikseen sovittavien laboratoriolaitteiden käyttö, ylläpito ja opastus (mm. sedigrafi, uXRF, drone, tarkkuus-gps, virtausmittauslaitteisto). Tutkimusteknikko vastaa myös laitoksen varastoista ja siellä olevien kulkuneuvojen (veneet, peräkärry) asianmukaisesta ylläpidosta ja käytöstä. Tutkimusteknikko osallistuu lisäksi yleisiin laitostason tehtäviin.

Tehtävässä vaaditaan kykyä itsenäiseen työskentelyyn, mutta myös osallistumista tiimityöskentelyyn. Hakijalla on oltava ajokortti.

Tehtävän menestykselliseen hoitamiseen vaaditaan riittävän hyvää englannin ja suomen kielen taitoa, tietoteknisiä perusvalmiuksia, kenttätyövalmiuksia, kiinnostusta uusien menetelmien oppimiseen sekä halua kehittyä työssään.

Hakijalle eduksi katsotaan kokemus maantieteen/geologian alan kenttä- ja laboratoriotyömenetelmistä ja välineistä, yllä mainituista laboratoriolaitteista; trukkikortti sekä veneilykokemus.

Tutkimusteknikon palkkaus määräytyy yliopistojen palkkausjärjestelmän muun henkilöstön vaativuustasokartan tason 5 mukaisesti, jolloin tehtäväkohtainen palkanosa on 2002,05 euroa kuukaudessa. Tehtäväkohtaisen palkanosan lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa, joka on 6 - 50 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta.

Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Hakemukset tulee jättää viimeistään torstaina 30.7.2020 (klo 23:59) yliopiston sähköisellä hakulomakkeella. Linkki hakulomakkeeseen löytyy tämän hakuilmoituksen alusta ("Täytä hakemus"). Hakemukseen on liitettävä motivaatiokirje, ansioluettelo sekä muut asiakirjat, jotka voivat vaikuttaa tehtävän täyttämiseen.

Lisätietoja antaa laitoksen johtaja professori Petteri Alho, petteri.alho(at)utu.fi ja geologian osaston johtaja FT Eila Hietaharju, eila.hietaharju(at)utu.fi
WWW-osoitehttp://www.utu.fi
YhteystiedotPuh. 02 333 51
Työpaikan osoite20014 TURUN YLIOPISTO
Palkkaus2002,05e/kk + maks. 50%
Työ alkaa01.09.2020
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy30.07.2020
Ilmoitus jätetty23.06.2020
Ilmoitusnumero10382646
Työnantajan viite9454

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

47 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin