Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sairaanhoitaja

Tutoris Oy Helsinki

TIIMINVETÄJÄ- SAIRAANHOITAJA
äitiysloman sijaisuuteen
TULE MUKAAN!

TutorisKotien tiimiin Tenhokotiin Helsinkiin. Työyhteisössämme on hyvä into kehittää asioita ja kollegat ovat alansa ammattilaisia. Esimiehen tuki, viihtyisä työympäristö ja yhdessä tekemisen kulttuuri tukevat työtäsi. Meille on oleellista, että opimme tuntemaan asukkaamme mahdollisimman hyvin ja kohtaamme heidät yksilöllisesti. Asukkaan hyvä psyykkinen ja fyysinen elämänlaatu on hoitotyömme kulmakivi. Haluamme olla mahtava työpaikka ja kehittää sitä yhdessä koko tiimin kanssa.

Tenhokoti on pidetty hoivakoti, joka tarjoaa tehostettua palveluasumista ja hoivaa ikäihmisille ja muistisairaille ympäri vuorokauden. Hoivakoti sijaitsee Helsingissä luonnonläheisellä Ruskeasuolla. Meillä Tenhokodissa arki rakentuu tuttujen ihmisten sekä arkisten toimintojen ja tekemisten ympärille. Asukkaita Tenhokodissa on kaikkiaan 43. Tenhokodissa asuminen on aktiivista. Kaikessa arjen toiminnassa on kuntouttava ote. Omaisten palautteissa tyytyväisyys Tenhokodin hoivapalveluita kohtaan on korkea, keskiarvoltaan 4,5/5.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYÄKSESI SINULLA ON
-Sairaanhoitajan AMK-tutkinto tai vastaavaa
-Sujuva suomen kielen taito
-Halu kehittää tiimistäsi erinomainen
-Hyvät tiimityöskentelytaidot
-Kehittävä ja yhteisöllinen työote
-Luovuutta ja halua oppia

ARVOSTAMME
-Tinkimättömyyttäsi parantaa hoidon laatua
-Kannustavaa työotetta
-Aloitteellisuutta
-Organisointikykyä

TARJOAMME
-Kilpailukykyisen palkan
-Tutoriksen bonusjärjestelmän
-Tervetulorahan
-Avainlipputunnuksen omaavan suomalaisen ja henkilöstöstään huolehtivan
työnantajayrityksen
-Perheystävällisen työpaikan
-Mahdollisuuksia oppimiselle ja kehittymiselle
-Kilpailukykyiset edut

Työ on pääasiassa päivätyötä ja työpaikkamme on savuton. Työsuhde on määräaikainen. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Lisätietoja saat osoitteesta www.tutoris.fi/tenho tai arkisin Eija Kyllönen / 040-568 6459. Lähetä hakemuksesi, palkkatoiveesi ja CV:si 31.5. mennessä osoitteeseen eija.kyllonen@tutoris.fi.

TUTORISKODIT - AKTIIVISTA ASUMISTA!
Tutoris on kuntoutus- ja hoivapalveluita valtakunnallisesti tuottava suomalainen yritys. Yritys työllistää yhteensä noin 280 sosiaali- ja terveydenhuoltoalan ammattilaista. Tutoriksen erinomainen hoivatyön laatu sekä korkea asiakas- ja omaistyytyväisyys ovat saaneet laajasti huomiota ja kiitosta. Hoivafilosofian ja arjen kehittämiseen on osallistettu ikäihmisiä ja palveluiden käyttäjiä. Yritys on palkittu moneen kertaan alallaan. Tutoriksen visiona on toteuttaa muistisairaiden hoivaan kokonaan uudenlainen konsepti Suomessa. Tutoris Oy:n toimintafilosofia kiteytyykin lauseeseen: "Yksilöllisesti yhdessä!"
WWW-osoitehttp://www.tutoris.fi
YhteystiedotEija Kyllönen, p. 040-568 6459, eija.kyllonen@tutoris.fi
Työpaikan osoiteTenholantie 10, 00280 HELSINKI
Palkkaustehtäväkohtainen+Tutorisbonus
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaika2-vuorotyö, pääasiassa päivätyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.05.2020 klo 15:00
Jätä hakemuseija.kyllonen@tutoris.fi
Ilmoitus jätetty22.05.2020
Ilmoitusnumero10354516

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

5 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin