Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Nuoriso-ohjaaja

Tuusulan 4H-yhdistys ry Järvenpää

Hanketyöntekijä

Tuusulan 4H-yhdistys ry. hakee Leader Emo ry:n rahoittamaan Kuuma 4H - työtä ja toimintaa Keski-Uudenmaan lapsille ja nuorille -hankkeeseen osa-aikaista (50 %) hanketyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 18.11.2019-31.5.2021 tai sopimuksen mukaan.

Hankkeen tavoitteena on laajentaa 4H-toimintaa Keski-Uudenmaan kuntien alueella (painopisteet Hyvinkää ja Nurmijärvi) mm. kehittämällä lasten ja nuorten paikallista harrastustoimintaa ja nuorten työllistymistä. Hanketyöntekijän tehtävänä on yhdessä hankkeen projektipäällikön kanssa rakentaa yhteistyöverkosto ja selvittää mallit 4H-toiminnan käynnistämiseksi Keski-Uudellamaalla.

Hanketyöntekijältä edellytämme soveltuvaa amk-tutkintoa tai vastaavaa, sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja ja kykyä oma-aloitteiseen työskentelyyn. Eduksi on aiempi kokemus projektityöstä ja näkemys lasten ja nuorten paikallisen harrastustoiminnan kehittämisestä ja yhteistyöverkostojen luomisesta. Eduksi luetaan myös kokemus koulutus-, ohjaus- ja/tai valmennustyöstä. Arvostamme itsenäistä ja luovaa työotetta. Sinulla tulee olla taitoa lasten ja nuorten kanssa sekä kunta- ja järjestökentällä toimimiseen. Lisäksi sinulla tulee olla ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus.

Hanketyöntekijän tehtäviin kuuluu mm. hankkeen toimenpiteiden suunnittelu, organisointi ja toteutus hankesuunnitelman mukaisesti. Tehtävät ovat monipuolisia ja vaativat hyvää kokonaisuuksien hallintaa sekä itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta.

Kiinnostuitko? Hienoa! Tässä tiivistettynä se, mitä etsimme:
-sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot
-olet aidosti innostunut lasten ja nuorten kanssa toimimisesta
-haluat kehittää ja toteuttaa uutta
-omaat vastuullisen työotteen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn

Palkkauksessa ja työehdoissa noudatamme neuvonta-alan runkosopimusta. Tehtävään valittavan henkilön on esitettävä rikosrekisterilain 6.2 § mukainen rikosrekisteriote.

Lähetä työhakemuksesi liitteineen (ansioluettelo) ja palkkatoiveineen sähköpostin kautta tuusula@4h.fi

Hakuaika päättyy 15.11. klo 16:00
Yhteystiedot: Julia Mali p. 0405186200

4H on valtakunnallisesti toimiva, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton nuorisojärjestö. Järjestö tukee toiminnallaan lasten ja nuorten kasvua työelämään, yrittäjyyteen ja aktiiviseen kansalaisuuteen. Tuusulan 4H-yhdistys tarjoaa lapsille kerho- ja leiritoimintaa sekä työllistää nuoria mm. ryhmänohjaus-, pihan- ja kodinhoitotehtäviin. Lisätietoja valtakunnallisesta toiminnasta www.4h.fi. Lisätietoja paikallisesta Tuusulan 4H-yhdistyksestä tuusula.4h.fi.
WWW-osoitehttp://tuusula.4h.fi/
YhteystiedotJulia Mali, p. 0405186200, tuusula@4h.fi
Työpaikan osoiteMetallimiehenkatu 2-4, 04410 JÄRVENPÄÄ
Palkkausneuvonta-alan runkosopimus
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaa18.11.2019, tai sopimuksen mukaan
Työaikamuu osa-aikatyö, 50% työaika
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy18.11.2019 klo 16:00
Jätä hakemustuusula@4h.fi
Ilmoitus jätetty21.10.2019
Ilmoitusnumero10140026

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

23 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin