Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Varhaiskasvatuksen opettajia

Tuusulan kunta Tuusula

Me teemme yhdessä uutta Tuusulaa!

Tuusulan kunnan varhaiskasvatuspalvelut on aikaansa seuraava ja innovatiivinen palveluorganisaatio, joka rakentaa palvelunsa yhdessä lasten ja vanhempien kanssa.

Haemme varhaiskasvatuspalveluihin

KAHTA VARHAISKASVATUKSEN OPETTAJAA

määräaikaisiin työsuhteisiin 10.8.2020-31.7.2021 Tuusulan Jokelan alueella sijaitseviin varhaiskasvatusyksiköihin.

Varhaiskasvatuksen opettaja toimii kasvattajatiimissä vastaten varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen pedagogiikan kehittämisestä ja toteuttamisesta. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hakijalta vankkaa vuorovaikutus- ja yhteistyöosaamista ja kokemusta vasun mukaisista työskentelytavoista, kuten pienryhmätyöskentelystä ja vastuukasvattajuudesta.

Toivomme, että sinulla on kehittävä työote mm. lapsen osallisuuden lisäämiseen ja fyysiseen aktiivisuuteen sekä tvt-osaamista ja sen käyttämistä lasten kanssa. Arvostamme kokemusta tiimijohtajuudesta, positiivisen pedagogiikan hallintaa ja tunnetaito-osaamista. Hakijalle katsotaan eduksi osallistuminen varhaiskasvatuksen kehittämiseen. Tarjoamme haastavaa ja mielenkiintoista työtä ammattitaitoisessa työyhteisössä sekä mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi järjestämällä säännöllisesti koulutuksia ajankohtaisista asioista.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Varhaiskasvatuksen opettajan peruspalkka on 2632,25 eur/kk ja esiopetuskelpoisuuden omaavalla 2679,59 eur/kk. Tehtävän täytössä noudatetaan viiden kuukauden koeaikaa.

Varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuusvaatimuksena on vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, taikka sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, johon sisältyvät varhaiskasvatuksen ja sosiaalipedagogiikan opinnot, 60 opintopistettä tai sosionomin tutkinto, jota on täydennetty em. opinnoilla. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset tarkistetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tehtävään valitun on toimitettava ennen tehtävän vastaanottamista hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu hyväksyttävä rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi, 504/2002).

Lisätietoja antaa aj. 3.-5.8.2020:

- Notkopuiston varhaiskasvatusyksikön osalta Sini Helminen, p. 040 314 4085, sp. sini.helminen@tuusula.fi
- Kolsa-Lepolan varhaiskasvatusyksikön osalta Mari Silvast, p. 040 314 4051, sp. mari.silvast@tuusula.fi

piia.malkki@tuusula.fi

Jätä hakemuksesi sähköisesti 5.8.2020 klo 12.00 mennessä osoitteessa www.tuusula.fi/tyopaikat. Liitä hakemukseen mukaan myös ansioluettelosi. Tehtävät on julistettu uudelleen haettavaksi kelpoisten hakijoiden puuttuessa. Aiemmin tehtävää hakeneet huomioidaan tässä haussa.
WWW-osoitehttp://www.tuusula.fi
YhteystiedotSini Helminen/Mari Silvast etunimi.sukunimi@tuusula.fi
Työpaikan osoiteTyö useassa osoitteessa tai etätyö
PalkkausKVTES/Tuusulan kunnan TVA
Työ alkaa10.08.2020
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto6 - 12 kk
Haku päättyy05.08.2020 klo 12:00
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://tuusula.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=3512&jbid=8#form_start
Ilmoitus jätetty09.07.2020
Ilmoitusnumero10396250
Työnantajan viite3512

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

27 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin