Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Taloussuunnittelija

Työterveyslaitos Helsinki

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja kouluttaa. Kehitämme asiakkaidemme kanssa hyviä työyhteisöjä ja turvallisia työympäristöjä sekä tuemme työntekijöiden työkykyä. Asiakkaitamme ovat työpaikat, päättäjät, kansalaiset, työterveysyksiköt sekä muut työhyvinvointia kehittävät organisaatiot. Visiomme on Hyvinvointia työstä , sillä terveellinen, turvallinen ja mielekäs työ luo hyvinvointia. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Työntekijöitä on n. 550.
Lisätietoja: www.ttl.fi @tyoterveys

Etsimme taloussuunnittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen Talous ja HR -salkkuun.

Työtehtäviin kuuluu erityisesti sisäisen laskennan kehittäminen osana toiminnanohjausjärjestelmän suunnittelua ja käyttöönottoa sekä Power BI -pohjaisen talousraportoinnin kehittäminen ja talousraporttien käytön kouluttaminen. Työhön voi kuulua myös muita taloushallinnon päivittäiseen toimintaan liittyviä tehtäviä.

Odotamme: Tehtävässä vaaditaan laajaa kokemusta sisäisen laskennan ja talousraportoinnin kehittämisestä. Edellytämme syvällistä taloushallinnon prosessien ymmärtämistä ja useamman vuoden työkokemusta sisäisen laskennan tehtäväkentältä. Eduksi luetaan myös Power BI ja Microsoft Dynamics Ax -osaaminen. Haemme yhteistyökykyistä ja oma-aloitteista taloushallinnon osaajaa, jolle toisten kouluttaminen ja ohjeistaminen ovat mieluisia tehtäviä. Kyky hahmottaa monimutkaisia kokonaisuuksia ja ymmärtää yksityiskohtien välisiä riippuvuuksia ovat työssä onnistumisen edellytys.

Tarjoamme: Taloussuunnittelijana pääsee työskentelemään monipuolisten ja haastavien tehtävien parissa osana osaavaa Kehitys ja tuki -yksikön asiantuntijajoukkoa. Tehtävässä on mahdollisuus kehittää sekä omaa työtään että osaamistaan. Työterveyslaitoksen monipuoliset työhyvinvointia tukevat henkilöstöedut tukevat työssä viihtymistä. Palkkaus määräytyy Työterveyslaitoksen työehtosopimuksen mukaan. Noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hakeminen: Täytä hakemus palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen 1.8.2018 mennessä. Aloitamme haastattelut elokuun alussa ja tehtävä täytetään sopimuksen mukaan. Määräaikaisuus jatkuu vuoden 2019 loppuun asti.Lisätietoja: Johtaja Juulia Ijäs, Talous ja HR, puh 043 825 6771 tai sähköpostilla juulia.ijas@ttl.fi
WWW-osoitehttp://www.ttl.fi
YhteystiedotJuulia Ijäs, johtaja Talous ja HR, puh 043-825 6771 tai sähköpostilla juulia.ijas@ttl.fi
Työpaikan osoite00250 HELSINKI
Työ alkaa1.9.2018 tai sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy01.08.2018 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://rekry.oikotie.fi/recruitment/application/m/28164/locale/fi_FI
Ilmoitus jätetty19.06.2018
Ilmoitusnumero9621834
Työnantajan viite28164

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

29 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin