Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Vastaava hammaslääkäri

Tyrnävän kunta Tyrnävä

Tyrnävän kunta hakee VASTAAVAA HAMMASLÄÄKÄRIÄ vakinaiseen virkasuhteeseen 16.8.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Terveyskeskus sijaitsee kunnan keskustassa. Terveyskeskuksen tiloissa toimivat suun terveydenhuollon lisäksi mm. lääkärin vastaanotto, neuvolat, kuntoutus ja mielenterveyspalvelut.

Terveyskeskuksella on 3,5 hammaslääkärin virkaa. Suun terveydenhuollon yksikössä toimii lisäksi 2 suuhygienistiä, 5 hammashoitajaa ja välinehuolto, jossa työskentelee 1 hammashoitaja. Terveyskeskusta on laajennettu ja hammashoidon tilat on rakennettu laajalti uudelleen vuonna 2006 ja uusimmat hoitohuoneet on otettu käyttöön v. 2013. Hoitokoneet on uusittu säännöllisen suunnitelman mukaisesti. Potilastietojärjestelmänä on käytössä Mediatri. Terveyskeskuksella käy säännöllisesti oikoja ja suukirurgi.

Alueellisesti hammaslääkäripäivystys tapahtuu arki-iltaisin varallaolopäivystyksenä ja viikonloppuisin ja arkipyhinä Oulun Dentopoliksessa. Virkaan kuuluu päivystysvelvollisuus Tyrnävälle jakautuvien vuorojen osalta.

Työ on pääasiallisesti vaihtelevaa kliinistä työtä, jonka ohessa olennaisena vastuualueena on toimia suun terveydenhuollon yksikön ja välinehuollon henkilöstön esimiehenä ja vastata suun terveydenhuollon toiminnan suunnittelusta, seurannasta, kehittämisestä ja taloudesta.

Toivomme sinulta aktiivista ja innostunutta työotetta ja kiinnostusta toiminnan kehittämiseen. Arvostamme aiempaa kokemusta sekä kliinisen että esimiestyön osalta.

Kelpoisuusehtona tehtävään on laillistetun hammaslääkärin pätevyys. Tehtävään valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Tehtävässä sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset pyydetään toimittamaan 7.8.2020 klo 15 mennessä ensisijaisesti Kuntarekryn kautta tai postitse osoitteeseen Sosiaali- ja terveysosasto, Tyrnävän kunta, Kunnankuja 4, 91800 Tyrnävä. Kuoreen tulee kirjata merkintä haettavasta virasta. Liitetiedostona tai liitteenä pyydetään lähettämään CV tai ansioluettelo. Tarkistamme haastattelun yhteydessä alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Haastattelut tullaan toteuttamaan vallitsevan tilanteen mukaisesti joko paikan päällä Tyrnävällä tai etäyhteyden välityksellä.
WWW-osoitehttp://www.tyrnava.fi
YhteystiedotVesa-Matti Matinolli, johtava lääkäri p. 044 4971030 / vesamatti.matinolli@tyrnava.fi
Työpaikan osoiteKirkkotie 9, 91800 TYRNÄVÄ
PalkkausLS / KVTES
Työ alkaa16.08.2020, 16.8.2020
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy07.08.2020 klo 15:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/303587/fi_FI
Ilmoitus jätetty01.07.2020
Ilmoitusnumero10389113
Työnantajan viite303587

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

43 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin