Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Järjestyksenvalvoja

Ukemix Järjestyksenvalvonta Oy Tampere

Haemme lisää järjestyksenvalvojia kasvavaan tiimiimme! Oletko sinä kiinnostunut järjestyksenvalvojan tehtävistä haasteellisessa ravintolaympäristössä?

Ukemix Järjestyksenvalvonta Oy on toiminut jo vuodesta 1998 luotettavana ja tasaista kasvua saavuttaneena järjestyksenvalvontapalveluita tarjoavana yrityksenä. Olemme ravintoloiden järjestyksenvalvontaan erikoistunut yritys ja haluamme, että ravintolakävijät kokevat järjestyksenvalvojamme positiivisena osana ravintolassa käyntiä.

Toimimme valtakunnallisesti pääpainoalueena Uudenmaan maakunta. Palvelemme vuonna 2020 yli 80:tä vakituista asiakasravintolaamme. Asiakkainamme on arvostettuja valtakunnallisesti toimivia ravintolaketjuja ja laadukkaita keskeisillä sijainneilla toimivia ravintoloita.

Haemme nyt kasvavaan tiimiimme lisää alan ammattilaisia, tai aloittelevia järjestyksenvalvojia, jotka sellaiseksi haluavat kehittyä. Jos haluavat olla osana dynaamista ja ammattitaitoista tiimiämme ja kasvattaa omaa ammattitaitoasi ravintola-alan palveluammattilaisena, niin löydät varmasti paikkasi tiimissämme. Järjestyksenvalvojamme tarjoavat luotettavan kumppanin asiakasravintoloillemme, jonka kanssa yhdessä pyrimme takaamaan turvallisen, ystävällisen ja palvelukeskeisen ravintolakokemuksen heidän ravintolansa asiakkaille.

Yrityksenä arvomme ovat turvallisuus, luotettavuus ja asiakaspalvelu. Huolehdimme jokaisen työntekijämme ammattitaidon kehittymisestä panostamalla paljon työntekijöidemme koulutukseen. Perehdytämme kaikki työntekijämme heidän työtehtäviinsä ja jatkokoulutamme sopivin aikavälein henkilöstöämme heidän kehittymisen tukemiseksi. Tarjoamme työntekijöillemme myös ilmaiseksi kaikki tarvittavat alan kertauskoulutukset ja lisäkoulutamme henkilöstöämme voimankäyttökursseilla useampaan kertaan vuodessa. Pyrimme tarjoamaan jokaiselle tiimimme jäsenelle hänen työssä onnistumiseen tarvittavat työkalut ja tuen, sillä jokaisen tiimin jäsenemme onnistuminen on meidän kaikkien onnistumista.

Haemme nyt vahvistusta tiimiimme Tampereella sijaitseviin asiakasravintoloihimme. Asiakkainamme on pääasiallisesti fast food-ravintoloita.

Hakijalta edellytämme voimassaolevaa lupaa toimia järjestyksenvalvojana. Toivomme hakijalta myös tervettä asiakaspalveluasennetta ja sitoutumista tehtävien hoitoon yhdessä sovitulla tavalla. Hyvä asenne, joustavuus ja halu kehittyä alan ammattilaisena vie jo kuitenkin pitkälle.

Eduksi lasketaan ajokortti ja käytettävissä oleva auto, mutta se ei ole välttämätöntä.

Mikäli tunnistit itsesi edellä mainituista ominaisuuksista, tai etsit työporukkaa, jonka kanssa voisit jatkaa kasvamista alan ammattilaisena, niin laita hakemus tulemaan alla olevasta linkistä.

https://ukemix.com/rekrytointi/
WWW-osoitehttp://www.ukemix.com
YhteystiedotPedro Korpinurmi, pedro@ukemix.com, 041 434 6417
Työpaikan osoite33100 TAMPERE
Palkkaussopimuksen mukaan
Työ alkaaheti tai sopimuksen mukaan
Työaikaviikonlopputyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy15.07.2020
Ilmoitus jätetty30.06.2020
Ilmoitusnumero10388546

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

11 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin