Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Jakeluautonkuljettaja

United Parcel Service Finland Oy Vantaa

JAKELUAUTONKULJETTAJA

UPS (NYSE:UPS) on maailman johtava logistiikka-alan yritys, joka tarjoaa laajan valikoiman pakettien ja rahdin kuljettamiseen, kansainvälisen kaupankäynnin edistämiseen ja kehittyneen teknologian hyödyntämiseen liittyviä ratkaisuja tehokkaamman maailmankaupan mahdollistamiseksi. UPS:n pääkonttori on Atlantassa, Yhdysvalloissa. UPS palvelee yli 220 maassa ja toimii maailmanlaajuisesti. Yritys löytyy Internetistä osoitteesta www.UPS.com. Yrityksen blogia voi lukea osoitteessa www.blog.ups.com. UPS:n uutiset löytyvät ositteesta www.pressroom.ups.com.

Etsimme palveluhenkistä JAKELUAUTONKULJETTAJAA.

UPS:n kuljettajana olet yrityksemme käyntikortti ja asiakaspalvelu on tärkein tehtäväsi. Toimitat ja noudat asiakkaiden lähetyksiä, joten tarvitset vähintään B -ajokortin. BC1- tai BC- ajokortti sekä ammattipätevyys ovat eduksesi. Sinulla on myös mielellään ajokokemusta pääkaupunkiseudulta. Työ on nopeatempoista, joten paineensietokyky ja joustavuus kuuluvat ominaisuuksiisi. Turvallinen liikennekäyttäytyminen on sinulle itsestäänselvyys. Positiivinen asenteesi säilyy ja näkyy koko päivän.

Työ on kokoaikainen päivätyö ja työajat ovat n. klo 9.30-17.30.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, hyvät työvälineet sekä nuorekkaan työilmapiirin.

Jos kiinnostuit jakeluautonkuljettajan työstä meillä lähetä meille hakemuksesi sekä CV otsikolla " kuljettaja" osoitteeseen hrfinland@ups.com.
WWW-osoitehttp://www.ups.com
Yhteystiedothrfinland@ups.com
Työpaikan osoiteNiittytie 23, 01300 VANTAA
Palkkauskuukausipalkka
Työ alkaakesäkuussa
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, vakituinen
Haku päättyy27.05.2020 klo 23:00
Jätä hakemushrfinland@ups.com
Ilmoitus jätetty22.05.2020
Ilmoitusnumero10354687

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

4 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin