Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sosiaalialan ohjaaja

UOMA sosiaalipalvelut oy Tampere

UOMA sosiaalipalvelut on Pirkanmaalla ja Päijät-Hämeessä toimiva sosiaalialan avopalveluiden tuottaja. Palveluitamme ovat ammatillinen tukihenkilötyö, perhetyö, valvotut- ja tuetut tapaamiset ja -vaihdot, sosiaalityö ja sosiaaliohjaus sekä lapsen edunvalvonta lastensuojelu- ja rikosprosesseissa.

Haemme ohjaajaa Tampereen toimipisteeseen. Edellytyksenä on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8 §, 32 §) mukainen sosionomin kelpoisuus tai muu soveltuva tutkinto. Työ on vaativaa lastensuojelutyötä, joka käsittää ammatillista tukihenkilötyötä, perhetyötä, valvottuja- ja tuettuja tapaamisia sekä valvottuja vaihtoja. Työ saattaa sisältää ilta- ja viikonlopputyötä ja työtä tehdään ensisijaisesti Pirkanmaan alueella.

Etsimme ammattitaitoiseen työryhmään uutta työntekijää vakituiseen työsuhteeseen. Työntekijältä odotamme motivoitunutta ja kehittämismyönteistä asennetta, sekä joustavaa työotetta. Tarjoamme vahvan ja ammattitaitoisen työyhteisön sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamista sekä yrityksen toimintaa. Työyhteisön käytössä on säännöllinen työnohjaus, mahdollisuus ammatilliseen täydennyskoulutukseen, joustavat työajat ja oman työn suunnittelu.
Kokemus vastaavista työtehtävistä katsotaan eduksi. Työ ei edellytä oman auton käyttöä mutta ajokortti on välttämätön.

Työpaikkaan valitun tulee ennen toimen vastaanottamista esittää rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 2002/504).
WWW-osoitehttp://www.uomasosiaalipalvelut.fi
YhteystiedotLaura Mäkinen 045 1461004. laura.mäkinen@uomasosiaalipalvelut.com
Lisätietoja voi kysyä puhelimitse 29.1 klo 14-16 ja 1.2 klo 9-11.
Työpaikan osoiteRongankatu 4, 33100 TAMPERE
PalkkausG23 sekä henkilökohtainen lisä.
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy07.02.2021 klo 22:00
Jätä hakemuslaura.makinen@uomasosiaalipalvelut.com
Ilmoitus jätetty14.01.2021
Ilmoitusnumero10579491

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

10 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin