Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Suomen kielen (s2) yksityisopettaja

Uplus Yksityisopetus Oy Helsinki

Keitä olemme?

Uplus Yksityisopetus on koulutuspalveluita tarjoava yritys, jonka tavoitteena on auttaa koululaisia pääsemään tavoitteisiinsa. Tarjoamme yksityisopetusta kaikissa oppiaineissa, opetamme opiskelutekniikkaa ja motivoimme kaikenikäisiä oppilaitamme kohti parempia tuloksia. Voit tutustua tarkemmin yritykseemme osoitteessa https://uplus.fi


Keitä etsimme?

Nyt etsimme tiimiimme innostavaa suomen kielen taitajaa toimimaan yksityisopettajana pääasiassa peruskoulu- ja lukioikäisille oppilaille. Toisinaan opetettavana saattaa olla myös aikuisia asiakkaita.

Aiempi kokemus opetustyöstä tai yksityisopetuksen antamisesta katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on itsevarma ote opettamiseen, hyvät vuorovaikutustaidot ja halu auttaa toista kehittymään.


Millaista työ meillä on?

Työ on joustavaa ja sijoittuu yleensä iltapäivään tai iltaan. Tuntien ajankohdista sovitaan itsenäisesti asiakkaan kanssa. Opetusta pidetään joko oppilaan tai opettajan kotona, kirjastossa tai verkon välityksellä. Työtunnit ja asiakkaiden määrä riippuu pitkälti opetettavasta aineesta sekä ajankohdasta ja sinä itse päätät, kuinka monta asiakasta haluat ottaa. Työ alkaa asiakastarpeen mukaan.


Miten työhön haetaan?

Ota rohkeasti yhteyttä ja tule mukaan tuomaan oma erityisosaamisesi tiimiimme ja täytä lomake osoitteessa https://uplus.fi/rekrytointi. Muista kertoa hakemuksessasi mikäli osaat opettaa myös muita aineita.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
WWW-osoitehttps://uplus.fi
YhteystiedotTiia-Mari Kukka, 050 472 7229 info@uplus.fi
Työpaikan osoite00100 HELSINKI
PalkkausSopimuksen mukaan
Työ alkaaHeti, kattaa lukuvuoden 2020-2021
Työaikamuu osa-aikatyö, Tuntityö
Työn kesto6 - 12 kk
Haku päättyy26.07.2020 klo 23:59
Ilmoitus jätetty07.07.2020
Ilmoitusnumero10394137

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

38 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin