Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Tutor/Lärare i matematik

Uplus Yksityisopetus Oy Helsinki

Uplus Privatundervisning är ett finlandssvenskt utbildningsföretag som hjälper elever att lyckas i skolan. Vi erbjuder läxhjälp och privatundervisning till alla ålders elever från grundskolan till gymnasiet.

Vi söker nu efter engagerade personer för att arbeta som tutorer i matematik med målet att hjälpa högstadie- och gymnasieelever att lyckas i skolan. För att lyckas som tutor ska du förutom starka ämneskunskaper ha förmågan att förklara på ett sådant sätt att andra också förstår. Vi uppskattar tidigare erfarenhet av lärararbete eller arbete med barn och unga, men det viktigaste är att du har en positiv attityd som smittar av sig. Starka kunskaper i andra matematiska ämnen anses meriterande.

Vi ger dig ett ansvarsfullt och självständigt extra jobb, som både är meriterande och som ger dig möjlighet att utvecklas som pedagog. Arbetet är flexibelt och sker ofta eftermiddag eller kväll.

Blev du intresserad?

Skicka din ansökan med bifogad CV i pdf-format och bli en av U+ gänget! Glöm inte att berätta ifall du vill undervisa även i andra ämnen och var i huvudstadsregionen du kan undervisa. Vi ser fram emot att höra ifrån dig redan idag!
WWW-osoitehttps://uplus.fi
YhteystiedotWulff Joel, info@uplus.fi
Työpaikan osoite00100 HELSINKI
PalkkausEnligt överenskommelse
Työ alkaaGenast
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kesto6 - 12 kk, Läsåret 2017-2018
Haku päättyy10.12.2018
Jätä hakemusinfo@uplus.fi
Ilmoitus jätetty24.11.2017
Ilmoitusnumero9412092

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

20 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin