Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kesätyö, IT-harjoittelija laboratorioon

UPM-Kymmene Oyj Lappeenranta

Kesätöissä saat arvokasta kokemusta oman opiskelualasi töistä. Tarjoamme monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä kansainvälisessä yrityksessä, joka rakentaa kestävämpää huomista. Me inspiroidumme biotalouden rajattomista mahdollisuuksista ja viitoitamme tietä tulevaisuuteen, jossa maailma ei ole enää riippuvainen fossiilisista raaka-aineista. Tule mukaan!


Haemme nyt kesätyöntekijää IT-harjoittelijaksi laboratoriotoimintoihin Pohjois-Euroopan Tutkimuskeskukseen, Lappeenrantaan.


Tulevan esihenkilösi terveiset

"Haen laboratoriotoimintojen tiimiini ennakkoluulotonta ja palveluhenkistä henkilöä, jolla on hyvät yhteistyötaidot sekä vahva halu kehittää toimintaamme. Pääset olemaan mukana kehittämässä uusia innovaatioita ja tuotteita uusille liiketoiminta-alueille. Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden päästä kehittämään osaamistasi." - Anne Pulli, NERC Site Manager


Kesätyöt

Kesän aikana hoidat laboratoriojärjestelmämme käyttäjätukea ja ongelmatilanteiden selvitystä sekä laboratoriotietokoneiden varmuuskopiointia. Työ sisältää myös Excel-makrojen luomista ja ylläpitoa Visual Basicilla. Toimit tehtävissäsi läheisessä yhteistyössä laboratoriotoimintojen ja Biofore Base Pilot-laitoksen henkilökunnan kanssa, kehität toimintaamme ja pidät yllä tarvittavaa dokumentaatiota. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän viihtyisässä työympäristössä ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen.


Kesätyöntekijämme

Etsimme korkeakouluopiskelijaa tietotekniikka-alalta, jolla on hyvät yhteistyötaidot ja intohimo asiakaspalveluun. Haemme henkilöä, jolla on positiivinen ja energinen asenne ja oma-aloitteisuutta, sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Työympäristössämme tarvitset sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.


UPM työpaikkana

- Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
- Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
- Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
- Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.


Oletko valmis?

Lisätietoja kesärekrytoinnin aikatauluista, hakemisesta ja kesätyöpaikoista löydät osoitteesta www.upm.fi/kesa. Haku päättyy 14.02.2022. Huomaa, että uusia paikkoja saatetaan avata lisää hakuaikana.

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo ennen haun päättymistä. Lisääthän ansioluettelosi ja hakemuskirjeen samassa kohdassa järjestelmää.

Osallistumme Vastuullinen kesäduuni -kampanjaan.

Tähän UPM:n kesätyöpaikkaan valittaville henkilöille voidaan suorittaa luottotietoselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti.

UPM on tupakoimaton työpaikka.
WWW-osoitehttp://www.upm.com
YhteystiedotJos sinulla on ongelmia hakemisessa, ota yhteyttä meihin sähköpostitse summer@upm.com tai puhelimitse 0204146600.
Työpaikan osoite53200 LAPPEENRANTA
PalkkausSopimuksen mukaan
Työn luonnekesätyö
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto3 - 6 kk
Haku päättyy14.02.2022 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://bit.ly/3lOyTsr
Ilmoitus jätetty08.12.2021
Ilmoitusnumero11100975

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

45 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin