Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kesätyö, Myynnin tuki ja näytepalvelut

UPM-Kymmene Oyj Tampere

Haemme nyt UPM Raflatacille kesätyöntekijää myynnin tuen ja näytepalvelun tehtäviin Tampereelle.

UPM Raflatac on maailman johtavia tarralaminaatin valmistajia. Tarjoamme innovatiivisia ja kestävän kehityksen mukaisia tulevaisuuden tarraratkaisuja yhdistettynä erinomaiseen palveluun. Korkealaatuisia paperi- ja filmitarralaminaattejamme käytetään informaatio- ja tuote-etiketöintiin. Meillä on maailmanlaajuinen tehdas-, jakeluterminaali- ja myyntiyhtiöverkosto ja työllistämme noin 3 000 työntekijää. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 1,5 miljardia euroa (1,9 miljardia dollaria). UPM Raflatac on osa UPM-konsernia. Lisätietoja osoitteessa www.upmraflatac.com.


Kesätyöt


Myynnin tuen ja näytepalvelun kesätyöntekijänä toimit päivittäisessä yhteistyössä asiakaspalvelun, myynnin sekä tuotekehityksen kanssa globaalisti. Työtehtäviisi kuuluu:

- Näytteiden kerääminen ja lähettäminen.

- Automaattisen näytevaraston käyttö.

- Varastosaldojen seuranta, uusien laatujen tilaaminen eri tehtailta.

- Manuaalinen tarralaminaattinäytteiden valmistus.


Kesätyöntekijämme

Etsimme kesätyöntekijäksi ensisijaisesti kaupallisen alan korkeakouluopiskelijaa. Kesätyöntekijänä olet yhteystyökykyinen ja asiakaspalveluhenkinen, sekä pystyt priorisoimaan ja työskentelemään paineen alla. Omaat hyvät IT ja Excel taidot, sekä Salesforce on sinulle tuttu työkalu. Suomen kielen lisäksi hallitset myös englannin kielen.

Perehdytämme kaikki kesätyöntekijät tehtäviinsä ja työyhteisön sääntöihin. Olet täysivaltainen työyhteisön jäsen heti ensi päivästäsi lähtien. Rohkaisemme sinua aktiivisuuteen, kysymään ja oppimaan lisää työtehtävistä.

Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaa. Tavoitteenamme on, ettei yhtäkään tapaturmaa tapahdu työpaikallamme. Odotammekin jokaiselta UPM:läiseltä turvallisuusajattelun omaksumista ja sitoutumista yhteisiin sääntöihin sekä halua edistää näitä omalla toiminnallaan.
WWW-osoitehttp://www.upm.com
YhteystiedotLisätietoja kesärekrytoinnin aikatauluista, hakemisesta ja kesätyöpaikoista löydät osoitteesta www.upm.fi/kesa.

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo ennen haun päättymistä.


Täytä kesätyöhaun kyselylomake huolellisesti, voit lisätä myös ansioluettelosi. Haku päättyy 14.02.2020.

Hakujärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä meihin sähköpostitse summer@upm.com tai puhelimitse 0204146600.
Työpaikan osoiteTesomankatu 31, 33310 TAMPERE
PalkkausSopimuksen mukaan
Työn luonnekesätyö
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto1 - 3 kk
Haku päättyy14.02.2020 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://upm.wd3.myworkdayjobs.com/seasonal_careers/job/Tampere/Kesty--Myynnin-tuki-ja-nytepalvelut_NB6008673
Ilmoitus jätetty06.12.2019
Ilmoitusnumero10189527

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

46 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin