Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kesätyö, Tuotanto

UPM-Kymmene Oyj Pietarsaari

Haemme nyt kesätyöntyöntekijöitä sellutuotannon prosessitehtäviin Pietarsaaren sellutehtaallemme.

Pietarsaaren sellutehtaalla valmistetaan lähialueiden kuitupuusta koivu- ja havusellua. Tuotannon töissä varmistetaan sellunvalmistusprosessin sujuvuus raaka-aineista valmiiksi tuotteiksi ja toimitus asiakkaille. Suurin osa sellusta kuljetetaan valmistajille eri puolille maailmaa tehtaan läheisyydessä sijaitsevan Alholman sataman kautta.


Kesätyöt

Sellutuotannon työntekijätehtävissä avustat tuotannon operaattoreita erilaisissa prosessitehtävissä ja opit toimimaan osana tuotantotiimiä. Työtä tehdään niin valvomoissa kuin tehtaalla kiertäen. Alueita, joihin haemme kesätyöntekijöitä ovat puunkäsittely, sellun keitto ja valkaisu, talteenotto sekä sellun kuivaus ja paalaus. Työ on pääasiassa keskeytymätöntä kolmivuorotyötä.


Kesätyöntekijämme

Voit olla alaa opiskeleva opiskelija, vastavalmistunut tai jo työkokemusta omaava henkilö. Olet työtä pelkäämätön, huolellinen, oma-aloitteinen sekä motivoitunut tiimipelaaja, joka haluaa oppia lisää. Työ edellyttää 18 vuoden ikää, hyvää suomen kielen taitoa ja kykyä työskennellä keskeytymättömässä kolmivuorotyössä (TAM37). Aiempi työkokemus prosessiteollisuuden tehtävistä katsotaan eduksi.

Perehdytämme kaikki kesätyöntekijät tehtäviinsä ja työyhteisön sääntöihin. Olet täysivaltainen työyhteisön jäsen heti ensi päivästäsi lähtien. Rohkaisemme sinua aktiivisuuteen, kysymään ja oppimaan lisää työtehtävistä.

Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaa. Tavoitteenamme on, ettei yhtäkään tapaturmaa tapahdu työpaikallamme. Turvallisuusajattelun omaksuminen ja sitoutuminen yhteisiin sääntöihin ja halu edistää näitä omalla toiminnalla ovat ominaisuuksia, joita odotamme jokaiselta UPM:läiseltä.
WWW-osoitehttp://www.upm.com
YhteystiedotLisätietoja kesärekrytoinnin aikatauluista, hakemisesta ja kesätyöpaikoista löydät osoitteesta www.upm.fi/kesa.

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo ennen haun päättymistä.

Täytä kesätyöhaun kyselylomake huolellisesti, voit lisätä myös ansioluettelosi. Haku päättyy 14.02.2020.

Hakujärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä meihin sähköpostitse summer@upm.com tai puhelimitse 0204146600.
Työpaikan osoiteLuodontie 149, 68600 PIETARSAARI
PalkkausSopimuksen mukaan
Työn luonnekesätyö
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto1 - 3 kk
Haku päättyy14.02.2020 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://upm.wd3.myworkdayjobs.com/seasonal_careers/job/Pietarsaari/Kesty--Tuotanto_NB6008699
Ilmoitus jätetty06.12.2019
Ilmoitusnumero10189503

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

45 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin