Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sähkö- ja automaatiokunnossapito, kesätyö

UPM-Kymmene Oyj Pietarsaari

Haemme nyt kesätyöntekijöitä sähkö- ja automaatiokunnossapidon tehtäviin Pietarsaaren sellutehtaallemme.

Pietarsaaren sellutehtaalla valmistetaan lähialueiden kuitupuusta koivu- ja havusellua. Tuotannon töissä varmistetaan sellunvalmistusprosessin sujuvuus raaka-aineista valmiiksi tuotteiksi ja toimitus asiakkaille. Suurin osa sellusta kuljetetaan valmistajille eri puolille maailmaa tehtaan läheisyydessä sijaitsevan Alholman sataman kautta.


Kesätyöt

Tehtävässäsi sähkö- ja automaatiokunnossapidossa avustat alan ammattilaisia laitteiden ja järjestelmien asennus-, huolto-, korjaus-, käyttöönotto- ja testaustehtävistä siten, että niiden käytettävyys, taloudellisuus ja turvallisuus säilyvät korkealla tasolla. Työtehtävät sisältävä lisäksi tuotannon tukemista erilaisissa häiriötilanteissa. Sähkö- ja automaatiotiimissä tehdään työtä päivävuorossa.


Kesätyöntekijämme

Voit olla alaa opiskeleva opiskelija, vastavalmistunut tai jo työkokemusta omaava henkilö. Olet työtä pelkäämätön, huolellinen, oma-aloitteinen sekä motivoitunut tiimipelaaja, joka haluaa oppia lisää. Työ edellyttää 18 vuoden ikää sekä hyvää suomen kielen taitoa. Hyvä ruotsin kielen taito ja aiempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi.

Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaa. Tavoitteenamme on, ettei yhtäkään tapaturmaa tapahdu työpaikallamme. Turvallisuusajattelun omaksuminen ja sitoutuminen yhteisiin sääntöihin ja halu edistää näitä omalla toiminnalla ovat ominaisuuksia, joita odotamme jokaiselta UPM:läiseltä.
WWW-osoitehttp://www.upm.com
YhteystiedotLisätietoja kesärekrytoinnin aikatauluista, hakemisesta ja kesätyöpaikoista löydät osoitteesta www.upm.fi/kesa.

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo ennen haun päättymistä.

Täytä kesätyöhaun kyselylomake huolellisesti, voit lisätä myös ansioluettelosi. Haku päättyy 14.02.2020.

Hakujärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä meihin sähköpostitse summer@upm.com tai puhelimitse 0204146600.
Työpaikan osoiteLuodontie 149, 68600 PIETARSAARI
PalkkausSopimuksen mukaan
Työn luonnekesätyö
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto3 - 6 kk
Haku päättyy14.02.2020 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://upm.wd3.myworkdayjobs.com/seasonal_careers/job/Pietarsaari/Kesty--Asentaja_NB6008702
Ilmoitus jätetty06.12.2019
Ilmoitusnumero10189499

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

44 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin