Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sähköautomaatioasentaja

UPM-Kymmene Oyj Lappeenranta

Haemme nyt sähköautomaatioasentajaa vuorotteluvapaan sijaisuuteen 1.2. - 31.8.2021 väliseksi ajaksi Kaukaan sellutehtaalle Lappeenrantaan.

UPM on yksi maailman johtavista havu- ja koivusellun sekä eukalyptussellun tuottajista. Asiakkaamme toimivat maailmanlaajuisesti useilla tuotealueilla, kuten pehmo-, erikois- ja pakkauspaperit sekä graafiset paperit ja kartonki. Kattava myynnin ja teknisen asiakaspalvelun verkostomme toimii lähellä asiakasta. Tuotantomme koostuu neljästä modernista tehtaasta, joista kolme on Suomessa ja yksi Uruguayssa, sekä eukalyptusviljelmistä Uruguayssa. Selluliiketoiminnassa työskentelee noin 1,600 henkilöä. Sellun vuosituotantokapasiteetti on 3,7 miljoonaa tonnia. Selluliiketoiminta on osa UPM Biorefining -liiketoiminta-aluetta. www.upmpulp.fi


Mitä teet

Sähköautomaatioasentajana tehtäviisi kuuluvat instrumentointilaitteiden huollot, viritykset ja erilaiset automaatiojärjestelmien sekä sähkölaitteistojen vikatilanteiden selvitys ja korjaustyöt. Työaikamuotona tehtävässä on päivätyö.


Kuka olet

-Sinulla on sähkö- ja/tai automaatioasentajan koulutus
-Sinulla voi olla jo kokemusta teollisuuden automaatio- ja sähköjärjestelmistä
-Työskentelytyylisi on itsenäinen ja sinulla on oma-aloitteinen ja positiivinen asenne työhön
-Olet joustava ja sinulla on vahvat yhteistyötaidot
-Haluat oppia ja kehittää omaa ammattitaitoasi

Vuorotteluvapaalain mukaan vuorotteluvapaan sijaisuuteen valitun henkilön on oltava ollut työttömänä työnhakijana yhdenjaksoisesti tai osissa vähintään 90 kalenteripäivää vuorotteluvapaan alkamista edeltäneiden 14 kuukauden aikana. Poikkeuksena alle 25-vuotiaat ja yli 55-vuotiaat työttömät työnhakijat sekä enintään vuosi sitten valmistuneet alle 30-vuotiaat, joilla sijaisuutta on edeltävä vähintään yksi työttömyyspäivä.

Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaa. Tavoitteenamme on, ettei yhtäkään tapaturmaa tapahdu työpaikallamme. Turvallisuusajattelun omaksuminen ja sitoutuminen yhteisiin sääntöihin ja halu edistää näitä omalla toiminnalla ovat ominaisuuksia, joita odotamme jokaiselta UPM:läiseltä.


Mitä UPM tarjoaa sinulle

Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.

Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.

Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

UPM on tupakoimaton työpaikka.
WWW-osoitehttp://www.upm.com
YhteystiedotLisätietoja tehtävästä antaa automaatioinsinööri Ilkka Pahkala, puh. 0403572666.

Hakujärjestelmään liittyvissä kysymyksissä otathan yhteyttä contacthr@upm.com tai 02041 46 600.
Työpaikan osoiteKaukaantie 16, 53200 LAPPEENRANTA
PalkkausSopimuksen mukaan
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy26.01.2021 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://upm.wd3.myworkdayjobs.com/Careers/job/Lappeenranta/Shkautomaatioasentaja_NB6011115-1
Ilmoitus jätetty14.01.2021
Ilmoitusnumero10579547

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

2 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin