Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Vuoroinsinööri

UPM-Kymmene Oyj Pietarsaari

Haemme nyt vuoroinsinööriä Pietarsaaren sellutehtaallemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

UPM on yksi maailman johtavista havu- ja koivusellun sekä eukalyptussellun tuottajista. Asiakkaamme toimivat maailmanlaajuisesti useilla tuotealueilla, kuten pehmo-, erikois- ja pakkauspaperit sekä graafiset paperit ja kartonki. Kattava myynnin ja teknisen asiakaspalvelun verkostomme toimii lähellä asiakasta. Tuotantomme koostuu neljästä modernista tehtaasta, joista kolme on Suomessa ja yksi Uruguayssa, sekä eukalyptusviljelmistä Uruguayssa. Selluliiketoiminnassa työskentelee noin 1,600 henkilöä. Sellun vuosituotantokapasiteetti on 3,7 miljoonaa tonnia. Selluliiketoiminta on osa UPM Biorefining -liiketoiminta-aluetta. www.upmpulp.fi


Mitä teet

Vuoroinsinöörinä toimit vuorossasi tuotannon työntekijöiden esimiehenä ja huolehdit heidän ammattitaitonsa kehittämisestä ja työskentelyn edellytyksistä. Vastaat samalla vuorosi työ- ja ympäristöturvallisuudesta sekä varmistat tuotannon tehokkuuden ja laadun. Työaikamuoto tehtävässä on TAM37.


Kuka olet

Sinulla on soveltuva koulutus (esimerkiksi AMK-insinööri) sekä aiempaa kokemusta sellutehtaan tuotannon työtehtävistä ja esimiehenä työskentelystä. Olet aktiivinen, oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa. Ruotsin ja englannin kielen osaaminen katsotaan eduksesi.

Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaa. Tavoitteenamme on, ettei yhtäkään tapaturmaa tapahdu työpaikallamme. Turvallisuusajattelun omaksuminen ja sitoutuminen yhteisiin sääntöihin ja halu edistää näitä omalla toiminnalla ovat ominaisuuksia, joita odotamme jokaiselta UPM:läiseltä.


Mitä UPM tarjoaa sinulle

Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.

Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.

Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.


UPM:n työpaikkoihin valittaville henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti.

UPM on tupakoimaton työpaikka.
WWW-osoitehttp://www.upm.com
YhteystiedotLisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Kenneth Passell, kenneth.passell@upm.com tai puh. +358204169468.

Hakujärjestelmän liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä HR-palvelukeskukseen contacthr@upm.com tai puh +358204146600.
Työpaikan osoiteLuodontie 149, 68600 PIETARSAARI
PalkkausSopimuksen mukaan
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.01.2021 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://upm.wd3.myworkdayjobs.com/Careers/job/Pietarsaari/Vuoroinsinri_NB6010918-1
Ilmoitus jätetty14.01.2021
Ilmoitusnumero10579410

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

10 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin