Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Arpa- ja vedonlyönnin myyntineuvottelija

Urheilun Unelma-Arpa Oy Helsinki,Hämeenlinna,Lahti,Turku,Tampere

Tulevaisuuden menestyjä? 

Olemme tuoneet tulevaisuuden myyntiosaamisen tähän päivään. Älä kysy miten sen teimme, vaan miten sinä pääset mukaan?

Tunnetko olevasi aikaasi edellä? Onko palkkatoiveesi monelle työnantajalle liikaa? Koetko, että sinulla on enemmän annettavaa?

Haluatko olla mukana kehittämässä ainutlaatuista toimintaa josta maksetaan hyvin ja jopa enemmän?

HYVÄ! Se mitä kerron seuraavaksi jää meidän väliseksi, koska nykyhetkessä kaikki ei voi olla WINNEREITÄ!

Meidän myyntitiimissä jokainen on voittaja! Meillä opetetaan puhumisen jaloa taitoa. Se on niin hienoa taidetta, että menneisyyden myyntijohtajat olisivat maksaneet tästä tiedosta jonka olemme vuosien kokemuksella kehittäneet tuotteeseemme. Me tiedämme jo valmiiksi mitä matka huipulle vaatii. Olemme valmiita opettamaan tämän taidon sinulle ja vielä maksamme sinulle siitä. Ja mitä paremmin opit puhumisen jalon taidon, niin sitä enemmän sinulle maksetaan.

Tarjoamme koulutuksen mitä muilla ei ole tarjota. Joustavat tai säännölliset työajat. Mestari valitsee aina itse työaikansa. Meillä on hupputyökalut sekä viihtyisät toimistot. Työnkuvia on juuri niin paljon kuin on osaaviakin.

Tarjoamme erilaisia työtehtäviä ja projekteja: Seurakoordinaattori, PR-alan töitä (promo / rekry) Teamleader (vuorovastaavasta aina erilaisiin esimiestehtäviin), myynnin ammattilainen, (taitaa puhumisen puhelimessa ja kasvotusten)

Etsimme nyt toimistoihimme myynnin ammattilaisia osa-aikaiseen työsuhteeseen, jotka eivät pelkää tarttua luuriin sekä uskaltavat käydä asiakaskäynneillä pelottomasti. Tehtäväsi on kontaktoida kuluttajia sekä seurojen yhteyshenkilöitä jotka vastaavat varainhankinnasta. Kun suoriudut tehtävässäsi hyvin, niin voit edetä oman myyntitoimistosi pääliköksi asti.

Jos koet, että sinussa on ainesta tulevaisuuden menystäjäksi, sinulla on halu edetä urallasi ja palkkasi pitää olla ainakin 2000€ paremmalla puolella, niin SOITA ja myy itsesi meille töihin, tai ota yhteyttä osoitteessa www.varainhankinta.fi ja jätä hakemus jolla erotut joukosta, koska kun sana kiirii niin jokainen haluaa mukaan.

Edustamamme yritys on Urheilun Unelma-Arpa, tuotteemme on Suomen suurin ja monipuolisin tavara-arpajainen. Olemme toimineet 2013 vuodesta lähtien ja liikevaihtomme on jo yli 3 miljoonaa. Toimimme usella paikkakunnalla mm: Helsinki, Turku Lahti, Hämeenlinna & Tampere. Yritys on nopeasti kasvava joten varmista menestyksesi ja liity tiimiimme!

Unelma-Arpa Facebookissa
https://fi-fi.facebook.com/UrheilunUnelmaArpa/

Helsinki:            Salla Hyvärinen 0504526313
Hämeenlinna:   Joni Parviainen 0503372739
Lahti:                Marjo Savolainen 0504116749
Tampere:          Tony Reima 0504143093
Turku:               Markus Pihlava  0469231058  

Sähköposti: rekry@unelma-arpa.fi
Hakemukset: www.varainhankinta.fi

24 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin