Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Arpa- ja vedonlyönnin myyntineuvottelija

Urheilun Unelma-Arpa Oy Helsinki,Hämeenlinna,Turku,Tampere,lahti

Urheilun Unelma-arpa hakee kokoaikaisia työntekijöitä eri paikkakunnilta. Toimistomme sijaitsevat helppojen kulkuyhteyksien varrella kaupungeissa Helsinki, Lahti, Hämeenlinna, Tampere ja Turku. 
 
Teemme tärkeää työtä suomalaisen urheilun ja hyvinvoinnin eteen. Olemme toimineet Suomessa vuodesta 2013 lähtien, ja tuotteemme on Suomen suurin ja monipuolisin tavara-arpajainen. Yritys kasvaa nopeaa vauhtia, joten myös etenemismahdollisuudet ovat erittäin hyvät! Työntekijänä pystyt luottamaan siihen, että olemme kannustava ja turvallinen työnantaja.
 
Tarjoamme laadukkaan ja kattavan koulutuksen. Laadukkaan myyntikoulutuksen avulla etenet urallasi juuri siihen suuntaan mihin haluatkin, meidän myyntitiimissä kaikki ovat voittajia!
 
Etsimme palkkalistoille jo valmiita myynnin ammattilaisia sekä myynnin ammattilaiseksi haluavia henkilöitä. Tärkeää on että pystyt tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja olet ulospäinsuuntautunut. Työtehtäväsi takia odotamme sinulta ratkaisukeskeistä ja reipasta asennetta. Työnkuvaan kuuluu kontaktoida kuluttajia puhelimitse ja toteuttaa samalla laadukasta myyntityötä. Pohjapalkka on 8-10e/h +lomakorvaus. Tämän lisäksi maksamme sinulle palkitsevan provision myydyistä tuotteista.
 
Jos haluat olla tulevaisuuden menestyjä ja uskot olevasi etsimämme henkilö, ota yhteyttä
 
Sähköposti: rekry@unelma-arpa.fi
Hakemukset: www.varainhankinta.fi/?ref=at

3 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin