Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Esimiesharjoittelija

Urheilun Unelma-Arpa Oy Helsinki

TYÖNKUVAUS

Etsimme kasvavaan joukkoomme Esimiesharjoittelijoita työskentelemään myyntitoimistoissamme Helsingissä, Lahdessa, Tampereella ja Turussa! Työssäsi pääset edistämään lasten ja nuorten hyvinvointi- sekä liikuntamahdollisuuksia myyden Suomen suurinta ja monipuolisinta tavara-arpajaista suoraan kuluttajille sekä urheiluseurojen yhteyshenkilöille!

Esimiesharjoittelijana työtehtäviisi kuuluu vuoropäällikön sekä toimistopäällikön tehtävät, jotka pitävät sisällään esimerkiksi raporttien täyttöä, myyntilukujen seuraamista ja niiden analysointia. Päivittäisiin tehtäviisi kuuluu työntekijöiden myyntipuheluiden kuuntelu ja tarvittaessa lisäkoulutuksien pitäminen sitä tarvitseville henkilöille. Esimiesharjoittelijana työtehtäviisi kuuluu myös työntekijöiden haastattelu ja perehdytys sekä kuukausi- ja viikkopalaverien suunnittelu ja toteutus.


MITÄ HALUAMME SINULTA?

Etsimme tiimiimme energisiä, sosiaalisia, oma-aloitteisia sekä ahkeria persoonia, joilla on aito halu kehittää itseään esimiestehtävissä. Esimiehen on myös erittäin tärkeää näyttää omalla esimerkillään kuinka laadukasta myyntiä toteutetaan ja tarvittaessa ohjeistaa siinä myös muita työntekijöitä. Esimiesharjoittelijan onkin oltava alaisilleen esimerkillinen roolimalli.


MITÄ TARJOAMME SINULLE?

Tarjoamme sinulle mahtavan työyhteisön, kattavan perehdytyksen ja koulutuksen sekä kilpailukykyisen palkan. 2-4 viikon perehdytys- ja koulutusjakso tapahtuu pääkonttorillamme Helsingissä, jonka jälkeen saat vetää omaa myyntitoimistoasi myyntiesimiehen johdolla hakemassasi kaupungissa.


Jos olet henkilö, joka nauttii vastuunkannosta, on työkaverina kannustava sekä optimistinen ja sinulla on itsenäinen, sinnikäs sekä rohkea työote, olet juuri etsimämme henkilö! Älä siis epäröi vaan ota meihin yhteyttä ja liity osaksi kasvavaa sekä menestyvää tiimiämme!


Sähköposti: rekry@unelma-arpa.fi
Hakemukset: www.varainhankinta.fi
Puh: 050 573 9385 (arkisin 9-16)
WWW-osoitehttp://www.unelma-arpa.fi
YhteystiedotRekrytointivastaava, Puh: 050-5739385, talous@unelma-arpa.fi
Työpaikan osoiteKORNETINTIE 6 C, 00380 HELSINKI
Palkkaus10-20€/h
Työn luonneoppisopimus
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaHeti tai sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö, kokoaikainen
Työn kestoyli 12 kuukautta, tai sopimuksen mukaan
Haku päättyy20.06.2019
Ilmoitus jätetty11.06.2019
Ilmoitusnumero9997784

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

6 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin