Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Myyntiedustaja urheiluseuramyyntiin

Urheilun Unelma-Arpa Oy Helsinki

Haemme urheiluseuramyynnin edustajaa pääkaupunkiseudulle. Työ on kokoaikainen ja työtehtävänäsi on myydä varainhankintatuotteita urheiluseuroille. Näillä tuotteilla seurat voivat kerätä varoja omalle seuralleen ja joukkueelleen. Työtä tehdään sekä toimistossa että kentällä, ja palkka koostuu kiinteästä kuukausipalkasta sekä provisiosta, joka määräytyy myyntimenestyksesi mukaan. Työtä teemme yhteistyössä Olympiakomitean ja eri urheiluliittojen kanssa edistääksemme lasten ja nuorten urheilumahdollisuuksia.

Jos olet henkilö joka nauttii tuloshakuisista myyntitehtävistä, on luonteeltaan positiivinen ja sinulla on itsenäinen sekä rohkea työote, saatat olla juuri etsimämme henkilö. Aikaisempi kokemus ei ole edellytys, mutta se katostaan eduksesi. Koulutukseltasi voit esimerkiksi olla merkonomi tai tradenomi. Urheilullinen tausta on myös etu, koska silloin näkemys seuran ja joukkueen varainhankinnasta on tuttua.

Mikäli kiinnostuit niin lähetä rohkeasti vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen rekry@unelma-arpa.fi. Kirjoitathan sähköpostin otsikkokenttään "Myyntiedustaja urheiluseuramyyniin". Käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä, joten tartu tilaisuuteesi ja hae paikkaa jo tänään!

Puh: 050 573 9385 (arkisin klo 9-16)
Sähöposti: rekry@unelma-arpa.fi

10 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin