Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Myyntiesimies

Urheilun Unelma-Arpa Oy Helsinki

TYÖNKUVAUS

Etsimme kasvavaan joukkoomme Myyntiesimiehiä työskentelemään myyntitoimistoissamme Helsingissä, Lahdessa, Tampereella ja Turussa! Työssäsi pääset edistämään lasten ja nuorten liikuntamahdollisuuksia Olympiakomitean ja urheiluliittojen kanssa yhteistyössä toteutetun Suomen suurimman ja monipuolisimman tavara-arpajaisen myötä.

Myyntiesimiehen tehtäviin kuuluu muun muassa uusien työntekijöiden rekrytointi, koulutus ja valmentaminen sekä oman tiimin jatkuva kehittäminen. Myyntiesimiehenä vastaat toimiston sujuvasta toiminnasta sekä päivittäisistä tehtävistä, kuten uusien työntekijöiden haastatteluista ja perehdytyksistä, myynnin seuraamisesta sekä palaverien suunnittelusta ja toteutuksesta.


MITÄ HALUAMME SINULTA?

Etsimme tiimiimme jo valmiita myynnin ammattilaisia sekä myynnin ammattilaiseksi haluavia henkilöitä. Tärkeää on, että tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa, olet ulospäinsuuntautunut, itsenäisen ja oma-aloitteisen työotteen omaava sekä ahkera persoona. Myyntiesimiehenä sinun on oltava myös esimerkillinen roolimalli alaisillesi.


MITÄ TARJOAMME SINULLE?

Tarjoamme sinulle mahtavan työyhteisön, kattavan perehdytyksen ja koulutuksen sekä erittäin kilpailukykyisen palkan. 2-4 viikon perehdytys- ja koulutusjakso tapahtuu pääkonttorillamme Helsingissä, jonka jälkeen saat johtaa omaa myyntitoimistoasi hakemassasi kaupungissa.


Jos olet henkilö, joka nauttii vastuunkannosta, on esimiehenä kannustava sekä optimistinen ja sinulla on itsenäinen, rohkea sekä tehokas työote, olet juuri etsimämme henkilö! Älä siis epäröi vaan ota meihin yhteyttä ja liity osaksi kasvavaa sekä menestyvää tiimiämme!


Sähköposti: rekry@unelma-arpa.fi
Hakemukset: www.varainhankinta.fi
Puh: 050 573 9385 (arkisin 9-16)
WWW-osoitehttp://www.unelma-arpa.fi
YhteystiedotRekrytointivastaava, Puh: 050-5739385, talous@unelma-arpa.fi
Työpaikan osoiteHIOMOTIE 3, 00380 HELSINKI
PalkkausSopimuksen mukaan
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaHeti tai sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö, kokoaikainen
Työn kestoyli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty05.06.2019
Ilmoitusnumero9991372

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

44 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin