Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sairaanhoitajan sijaisuus

Uudenkaupungin kaupunki Uusikaupunki

Haemme sairaanhoitajaa 17.12.2020 saakka kestävää sijaisuuteen Uudenkaupungin kotihoitoon. Kotihoidossa yhdistyvät kotipalvelu ja kotisairaanhoito. Tuotamme kotiin annettavia palveluja asiakkaan toimintakyvyn tukemiseksi, perushoidosta saattohoitoon. Kuntouttava työote on tärkeimpiä työvälineitämme.

Kaupunki on jaettu kotihoidon alueisiin. Käytössä on toiminnanohjaus. Sairaanhoitajat, lähihoitajat, perushoitajat ja kodinhoitajat tekevät päivittäin yhteistyötä useiden eri tahojen kanssa. Asiakaskäynnit toteutetaan pääasiassa yhden työntekijän voimin, mutta puhelimen välityksellä konsultoitavissa ovat lääkärit, fysioterapeutit ja tiimin muut hoitajat. Työssä käytämme päivittäin asiakaskäynneillä mobiililaitteita, potilastietojärjestelmänä käytössämme on Mediatri ja kirjaamisen menetelmänä on rakenteinen kirjaaminen.

Kotihoidossa on käytössä jaksotyöaika. Pääasiassa työaika toteutuu klo 7.00- 21.30 välisenä aikana.

Kotihoidossa pyrimme kehittämään toimintaamme moniammatillisesti ja teknologiaa hyödyntäen asiakkaan parhaaksi. Toimintaa ohjaavat arvot ovat yhteisöllisyys, tavoitteellisuus, rohkeus ja luottamus.

Kotihoidon työntekijät tekevät tärkeää työtä. Viemme asiakkaille kotiin ammattitaidolla toteutettuja palveluja ja mahdollistamme heidän asumisensa omissa kodeissaan.

Pätevyysvaatimuksena laillistettu sairaanhoitaja, mutta huomioimme myös sairaanhoitajaopiskelijat. Sairaanhoitajaopiskelija saa tilapäisesti toimia laillistetun ammattihenkilön tehtävissä suoritettuaan 2/3 kyseiseen ammattiin johtavista opinnoistaan (210/140 opintopistettä). Opintorekisteriote tulee esittää.

Sijaisuus täytetään heti, kun sopiva sijainen löytyy.

Ota rohkeasti yhteyttä.
YhteystiedotKotihoidon esimies Minna Kivijärvi, puh. 050 5012820. E-mail: etunimi.sukunimi@uusikaupunki.fi
Työpaikan osoiteSairaalakatu 6, 23500 UUSIKAUPUNKI
PalkkausKVTES:n mukaan
Työ alkaa02.01.2020, sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto6 - 12 kk
Haku päättyy08.12.2020 klo 15:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/267063/fi_FI
Ilmoitus jätetty13.12.2019
Ilmoitusnumero10196088
Työnantajan viite267063

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

41 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin