Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ohjaaja (lähihoitaja)

Uudenmaan Asumispalvelut Oy Helsinki

Ohjaaja (lähihoitaja)

Saranne-koti etsii ohjaajaa mielenterveysasiakkaiden ympärivuorokautiseen kodinomaiseen asumispalveluun sekä tukiasunnoille. Asumispalveluyksikkömme sijaitsee Helsingin Malminkartanossa (Tuulenpesänkuja 1, 00410) sekä tukiasunnot tämän läheisyydessä Helsingin alueella. Työtehtävä koostuu asiakkaiden tukemisesta ja avustamisesta päivittäisissä toimissa, lääkehoitoa, vastuuohjaamista sekä kodinhoidollisia tehtäviä.

Haemme ammattilaista, joka haluaa työskennellä mielenterveysasiakkaiden parissa, omaa positiivisen ja kuntouttavan työotteen sekä viihtyy kodinomaisessa työympäristössä. Tarjoamme ensisijaisesti kokoaikatyötä, mutta myös osa-aikatyö on mahdollinen. Koska yksikkömme on ympärivuorokautinen, koostuu tehtävä kolmivuorotyöstä.

Luemme eduksi kotihoidon tuntemuksen, voimassa olevan lääkehoitoluvan sekä potilastietojärjestelmä osaamisen. Mikäli sinulla ei ole vielä lääkehoitolupaa, voit suorittaa sen työn ohessa. Kielitaitovaatimuksena on hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Huomioimme palkkauksessa hakijan ammatillisen osaamisen sekä erityistaidot.

Tarjoamme sinulle perehdytyksen, talon henkilöstöedut, kilpailukykyisen palkkauksen ja työtä tukevaa koulutusta.

Hakemukset tulee lähettää sähköpostilla, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Jos jokin jäi askarruttamaan, niin ota yhteyttä ja kerromme lisää!

Mikäli olet kiinnostunut kaikkatyöstä, jätä hakemuksesi sähköpostilla. Edellytämme keikkatyöntekijöiltä pätevyyttä tai alan opiskelua sekä positiivista ja toimeliasta asennetta.

 

Yhteydenotot:

Kalle Tuomaala

kalle.tuomaala@outlook.com

p. 040 588 3535

31 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin