Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Maksatusasiantuntija

Uudenmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus Helsinki

TYÖPAIKAN ESITTELY
Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukset kehittävät ja tukevat alueillaan taloudellisesti, sosiaalisesti ja ekologisesti kestävää hyvinvointia yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. Toiminta vaikuttaa alueiden elinvoimaisuuteen, elinkeinoelämän menestystekijöihin ja ihmisten hyvinvointiin.

Uudenmaan ELY-keskus on yksi 15:sta alueellisesti toimivasta ELY-keskuksesta. ELY-keskusten asiakkaita ovat alueella asuvat, toimivat ja liikkuvat ihmiset, yritykset ja yhteisöt - kaikki, joihin keskusten toiminta ja palvelut vaikuttavat joko suoraan tai välillisesti. Asiakkaiden tarpeet muodostavat keskusten toiminnan lähtökohdan.
Työpaikan tiedot: Uudenmaan ELY-keskus Opastinsilta 12 B (5. krs) 00520 HELSINKI

TEHTÄVÄN KUVAUS
Uudenmaan ELY-keskuksen yrityskehittäminen -yksikössä on haettavana maksatusasiantuntijan määräaikainen virkasuhde 1.7.2019 - 31.12.2022. Tehtävä rahoitetaan Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman 2014-2020 teknisestä avusta.

Maksatusasiantuntijan tehtävänä on maaseutuohjelman eri tukimuotoihin liittyvien (esim. rakenne-, yritys- ja hanketuet, ympäristö- ja neuvontakorvaukset) maksuhakemusten käsittely, valmistelu ja maksupäätösten esittely sekä maksatukseen liittyvien hallinnollisten tarkastuskäyntien suorittaminen Uudenmaan alueella. Maksuprosessien tuntemus ja asiakkaiden neuvominen on tärkeä osa tehtävää.

VAATIMUKSET
Arvostamme ammattikorkeakoulututkintoa tai muuta soveltuvaa tutkintoa sekä aikaisempaa kokemusta julkishallinnosta ja maksatustehtävien hoitamisesta. Tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa tarvitaan hyvää taloushallinnon osaamista ja kykyä itsenäiseen objektiiviseen työskentelyyn. Tehtävässä tarvitaan myös hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, tiedonhallintataitoja sekä vastuullisuutta.

Hallinnollisten tarkastuskäyntien suorittaminen edellyttää voimassa olevaa henkilöauton ajokorttia (ns. B-luokan ajokortti).
Eduksi katsotaan Euroopan maaseuturahaston tukimuotojen sekä maksatusprosessien tuntemus.
Tukityypistä riippuen ruotsinkielisiä asiakkaita on 10-30 %. Täten tehtävän menestykselliseen hoitamiseen tarvitaan molempien kotimaisten kielten vähintäänkin tyydyttävää suullista ja kirjallista hallintaa.

Tehtävä sijoittuu ELY-keskuksen palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle E07. Palkka muodostuu tehtäväkohtaisesta palkanosasta 2 646,76 €/kk sekä henkilökohtaiseen suoritukseen perustuvasta palkanosasta (5 - 45 %). Palkkauksessa otetaan huomioon palkkausjärjestelmän siirtymäkauden säännökset.
Työnantajan tukema lounas-, kulttuuri- ja liikuntaetu.

Maaseutuohjelman loppukauden maksatuksen hoito. tai sopimuksen mukaan.
liukuva työaika
Määräaikainen (yli 12 kk).
Virka on viraston yhteinen.
Etätyömahdollisuus (1-2 pv/vko).
ID: 32-326-2019
WWW-osoitehttp://www.ely-keskus.fi
YhteystiedotVesa Niskanen, Yksikön päällikkö, 0295 021 116, vesa.niskanen@ely-keskus.fi
Kari Koivisto, Johtava asiantuntija, 0295 021 013, kari.koivisto@ely-keskus.fi
Työpaikan osoite00520 HELSINKI
Työ alkaa01.07.2019, tai sopimuksen mukaan.
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, Määräaikainen.
Haku päättyy31.05.2019 klo 16:15
Jätä hakemusInternet: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=bc866cc9-93a2-48f8-b8c9-dd50e529acec
Voit hakea työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksen oheiseen osoitteeseen. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta.
Postitse: KEHA kirjaamo PL 1000 50101 MIKKELI
Ilmoitus jätetty16.05.2019
Ilmoitusnumero9967271
Työnantajan viite52798

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin