Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Suunnittelija

Uudenmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus Helsinki

TYÖPAIKAN ESITTELY
Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukset kehittävät ja tukevat alueillaan taloudellisesti, sosiaalisesti ja ekologisesti kestävää hyvinvointia yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. Toiminta vaikuttaa alueiden elinvoimaisuuteen, elinkeinoelämän menestystekijöihin ja ihmisten hyvinvointiin.

Uudenmaan ELY-keskus on yksi 15:sta alueellisesti toimivasta ELY-keskuksesta. ELY-keskusten asiakkaita ovat alueella asuvat, toimivat ja liikkuvat ihmiset, yritykset ja yhteisöt - kaikki, joihin keskusten toiminta ja palvelut vaikuttavat joko suoraan tai välillisesti. Asiakkaiden tarpeet muodostavat keskusten toiminnan lähtökohdan.
Työpaikan tiedot: Uudenmaan ELY-keskus Opastinsilta 12 B (5. krs) 00520 HELSINKI

TEHTÄVÄN KUVAUS
Uudenmaan ELY -keskuksessa Helsingissä, Ympäristö- ja luonnonvarat -vastuualueen Luonnon- ja vesiensuojelu -yksikössä on avoinna suunnittelijan määräaikainen virka vesien- ja merenhoidon asiantuntijatehtävissä.
Uudenmaan ELY-keskus toimii vesienhoidon koordinoivana viranomaisena Kymijoen-Suomenlahden vesienhoitoalueella. Tehtävän tarkoituksena on edistää vesien- ja merenhoitolain mukaisen pinta- ja pohjavesien hyvän tilan saavuttamista alueella.
Tehtäviin kuuluu mm.
- Vesienhoidon ja merenhoidon toimenpiteiden suunnittelu ja edistäminen yhteistyössä Uudenmaan sidosryhmien kanssa.
-Osallistuminen Kymijoen-Suomenlahden vesienhoitoalueen tarkistetun vesienhoitosuunnitelman ja Uudenmaan vesienhoidon toimenpideohjelman kokoamiseen, niihin liittyvien suunnitelmatekstien, karttojen ja paikkatietoesitysten laadintaan sekä vesien- ja merenhoitolain mukaisten kuulemiskierrosten ja niihin liittyvien yleisötilaisuuksien ja seminaarien järjestämiseen.
-Osallistuminen vesienhoidon suunnittelussa käytettävien tietokantojen päivittämiseen.


VAATIMUKSET
Hakijalta odotamme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa esim. luonnontieteiden tai tekniikan alalta ja tietämystä vesien- ja merenhoidon suunnittelusta sekä siihen liittyvästä sidosryhmäyhteistyöstä. Lisäksi odotamme hyvää suullista- ja kirjallista esitystaitoa ja hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelu-taitoja.
Eduksi luemme tietämyksen Uudenmaan vesien ja merialueen tilasta ja siihen vaikuttavista tekijöistä sekä Uudenmaan alueen ja Kymijoen - Suomenlahden vesienhoitoalueen tuntemuksen. Henkilökohtaisina ominaisuuksina arvostamme oma-aloitteisuutta ja kehittämisotetta.
Eduksi tehtävän hoidossa on hyvän suomen kielen taidon lisäksi vähintään tyydyttävä ruotsin ja englannin kielen taito

Tehtävä sijoittuu ELY-keskuksen palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle E8 Palkka muodostuu tehtäväkohtaisesta palkanosasta 2 853,84 euroa/kk sekä henkilökohtaiseen suoritukseen perustuvasta palkanosasta (5 - 45 %). Palkkauksessa otetaan huomioon palkkausjärjestelmän siirtymäkauden säännökset.
Työantajan tukema lounas,- kulttuuri- ja liikuntaetu

Projektiluonteinen tehtävä tai sopimuksen mukaan
Liukuva työaika
Määräaikainen (yli 12 kk).
Virka on viraston yhteinen.
Tehtävässä voidaan käyttää 3 kk koeaikaa
ID: 32-329-2019
WWW-osoitehttp://www.ely-keskus.fi
YhteystiedotEeva-Ritta Puomio, Yksikön päällikkö, 0295 021 111, eeva-riitta.puomio@ely-keskus.fi
Antti Mäntykoski, Johtava asiantuntija, 0295 021 434, antti.mantykoski@ely-keskus.fi
Tiina Ahokas, Ylitarkastaja, 0295 021 588, tiina.ahokas@ely-keskus.fi
Työpaikan osoite00520 HELSINKI
Työ alkaa01.08.2019, tai sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, Määräaikainen.
Haku päättyy31.05.2019 klo 16:15
Jätä hakemusInternet: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=6c2184da-2182-4b9a-9d0c-68086a627b88
Voit hakea työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksen oheiseen osoitteeseen. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta.
Postitse: KEHA kirjaamo PL 1000 50101 MIKKELI
Ilmoitus jätetty16.05.2019
Ilmoitusnumero9967339
Työnantajan viite52833

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin