Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Asiantuntija, TE-palvelut

Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimisto Hyvinkää

TYÖPAIKAN ESITTELY
Työ- ja elinkeinopalvelut (TE-palvelut) on työ- ja elinkeinoministeriön hallinnonalaan kuuluva, työnantajia ja työnhakijoita palveleva paikallishallinnon viranomainen. TE-palvelut järjestetään asiakkaiden palvelutarpeiden mukaisesti. Palvelumalli perustuu kolmeen palvelulinjaan. TE-palveluissa keskitytään tukemaan työnhakijoiden nopeaa työllistymistä, parantamaan osaavan työvoiman saatavuutta ja turvaamaan yritysten toimintaedellytyksiä.

Uudenmaan TE-toimisto on yksi 15:sta alueellisesti toimivasta TE-toimistosta, jotka tarjoavat TE-palveluita omalla toiminta-alueellaan.
Työpaikan tiedot: Uudenmaan TE-toimisto Urakankatu 1 05900 HYVINKÄÄ

TEHTÄVÄN KUVAUS
Uudenmaan TE-toimistossa tuetun työllistymisen palvelulinjalla on haussa vakituinen asiantuntijan virka 17.8.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävä sijoitetaan Hyvinkään toimipaikkaan.

Tuetun työllistymisen palvelulinjalla palvellaan asiakkaita, jotka tarvitsevat yksilöllistä tukea työllistyäkseen. Palvelulinjan tavoitteena on työllistymistä tukevien palvelukokonaisuuksien rakentaminen eri toimijoiden tuottamia palveluja hyödyntäen, työpaikkojen etsiminen ja räätälöinti asiakkaan tarpeisiin sekä ammatilliseen kuntoutukseen liittyvien asioiden koordinointi ja yhteistyö.
Asiantuntijan päätehtävänä on asiakkaiden kokonaistilanteen arviointi, suunnitelmien laadinta ja työllistymistä tukevien palvelukokonaisuuksien rakentaminen hyödyntäen eri toimijoiden tuottamia palveluja.

Työnhakijoiden sijoittumista työmarkkinoille edistetään tiiviillä työnantajayhteistyöllä. Asiantuntija esittelee työnhakija-asiakkaita avoimiin työtehtäviin sekä neuvottelee työnantajien kanssa yksilöllisten työllistymispolkujen rakentamiseksi.
Asiantuntija tekee työtä asiakaspalvelussa ja verkostossa monikanavaisesti. Käyntiasioinnin ja tiimityön lisäksi asiantuntija on yhteydessä sekä asiakkaaseen että verkostoon puhelimitse, videoilla ja sähköisesti. Asiantuntija ohjaa asiakasta käyttämään valtakunnallisia ja alueellisia verkkopalveluita sekä videovälitteisiä yhteyksiä.


VAATIMUKSET
Asiantuntijalta odotetaan TE-palveluiden ja työmarkkinoiden hyvää tuntemusta sekä riittävää osaamista työkyvyn tukipalveluista. Työ vaatii itsenäistä roolia ja työskentelyotetta sekä kykyä ratkaista ongelmia. Asiakastilanteissa tarvitaan ohjaus- ja motivointitaitoja sekä myös perehtyneisyyttä työllistymisen kannalta vaikeissa elämäntilanteissa olevien asiakkaiden erilaisiin haasteisiin. Verkostoissa toimiminen vaatii hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja neuvottelutaitoja sekä hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa. Lisäksi asiantuntijalta odotetaan myös valmiuksia palvella maahanmuuttajataustaisia asiakkaita. Verkostoyhteistyössä tarvitaan matkustusvalmiutta toimipisteen toiminta-alueella.
Eduksi luemme sähköisten palvelujen tuntemuksen. Niinikään eduksi luetaan valmiudet itsenäiseen tiedonhankintaan sekä innovatiivisuuden ja aloitteellisuuden työyhteisössä.
Eduksi luetaan hyvä suomen ja ruotsin taito sekä muu monipuolinen kielitaito.

Palkkaus määräytyy TE-hallinnon palkkausjärjestelmän vaativuustason T04a mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkanosa on 2184,61 euroa/kk, minkä lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa, joka voi olla enimmillään 45 % tehtäväkohtaisesta palkasta. Uudella asiantuntijalla suoriutumiseen perustuva palkanosa määrittyy tyypillisesti välille 2,75 % - 15,75 %.


Työnantajan tukema lounas-, kulttuuri- ja liikuntaetu

tai sopimuksen mukaan
Koeaika 4 kk
liukuva työaika
Vakinainen.
Virka on viraston yhteinen.
TE-toimiston alueella tullaan mahdollisesti toteuttamaan määräaikaisia Työllisyyden kuntakokeiluja, joiden tavoitteena on työttömien työnhakijoiden työllistymisen edistäminen, osaavan työvoiman saatavuuden varmistaminen ja työllisyysasteen nostaminen. Tarkoituksena on parantaa erityisesti pidempään työttömänä olleiden ja heikossa työmarkkina-asemassa olevien pääsyä työmarkkinoille. Nyt haettavana oleva tehtävä voidaan siirtää kunnan työnjohdon alle toteutettavaan kokeiluhankkeeseen.
ID: 32-536-2020
YhteystiedotAnna-Maija Heinänen , Palveluesimies, 02950 40331, anna-maija.heinanen@te-toimisto.fi
Työpaikan osoite05900 HYVINKÄÄ
Työ alkaa17.08.2020, tai sopimuksen mukaan
Koeaika 4 kk
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, Vakinainen.
Haku päättyy16.07.2020 klo 16:15
Jätä hakemusVoit hakea työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Mainitse ilmoituksen ID hakemuksessa ja kirjekuoressa.
Postitse: KEHA kirjaamo PL 1000 50101 MIKKELI
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=6c64e911-2dbe-4ca0-8646-7f894d9be4a5&publishCode=TE
Ilmoitus jätetty03.07.2020
Ilmoitusnumero10391164
Työnantajan viite69098

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

41 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin