Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Palvelujohtaja/Osaamisen palvelut

Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimisto Helsinki

TYÖPAIKAN ESITTELY
Työ- ja elinkeinopalvelut (TE-palvelut) on työ- ja elinkeinoministeriön hallinnonalaan kuuluva, työnantajia ja työnhakijoita palveleva paikallishallinnon viranomainen. TE-palvelut järjestetään asiakkaiden palvelutarpeiden mukaisesti. Palvelumalli perustuu kolmeen palvelulinjaan. TE-palveluissa keskitytään tukemaan työnhakijoiden nopeaa työllistymistä, parantamaan osaavan työvoiman saatavuutta ja turvaamaan yritysten toimintaedellytyksiä.

Uudenmaan TE-toimisto on yksi 15:sta alueellisesti toimivasta TE-toimistosta, jotka tarjoavat TE-palveluita omalla toiminta-alueellaan.

TEHTÄVÄN KUVAUS
Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimiston tehtävänä on edistää työvoiman saatavuuden turvaamista ja työllisyyden parantamista, toimeenpanna julkinen työvoima- ja yrityspalvelu, edistää maahanmuuttajien kotoutumista, tarjota yrityspalveluihin liittyvää neuvontaa ja hoitaa muut sille säädetyt ja ELY-keskuksen sille määräämät tehtävät Uudenmaan alueella. Uudenmaan TE-toimisto on henkilöstömäärältään Suomen suurin TE-toimisto, jonka kymmenessä toimipaikassa työskentelee tällä hetkellä yhteensä noin 1000 henkilöä.

Uudenmaan TE-toimiston organisaatio uudistuu vuoden 2021 alusta, ja haemme toimistoon kolmea palvelujohtajaa. Palvelujohtajat toimivat TE-toimiston johtajan suorassa alaisuudessa ja vastaavat toimiston toiminnan johtamisesta, kehittämisestä ja tuloksellisuudesta oman vastuualueensa / yksikkönsä osalta. Vuonna 2020 palvelujohtajat toimivat projektipäälliköinä vastaten organisaatiouudistuksen valmistelusta yhdessä toimiston johtajan kanssa.

Palvelujohtaja / Osaamisen palvelut

Osaamisen palvelut vastuualueen keskeisenä tehtävänä on osaamisen palvelujen kehittäminen ja yhteensovittaminen työmarkkinoiden kohtaannon edistämiseksi ja yritysten ja muiden työnantajien työvoimatarpeisiin vastaamiseksi. Vastuualueen tehtäviin kuuluu julkisten työvoimapalvelujen kuten palkkatuen, työvoimakoulutuksen ja valmennusten sovittaminen yhteen työmarkkinoiden tarpeisiin vastaaviksi palvelukokonaisuuksiksi. Osaamisen palvelut koordinoi myös TE-toimiston ohjauspalveluja ml. psykologipalvelut sekä monialaista palvelua. Keskeinen osa vastuualueen toimintaa on toimiminen kumppanuusverkostoissa koulutuksen järjestäjien, oppilaitosten ja muiden osaamisen palvelujen palveluntuottajien kanssa. Osaamisen palvelut-vastuualueeseen kuuluu myös työttömyysturvayksikkö.

Palvelujohtaja vastaa Osaamisen palvelut -vastuualueen toiminnan johtamisesta, kehittämisestä ja tuloksellisuudesta.VAATIMUKSET
Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää ylempää korkeakoulututkintoa tai muuta soveltuvaa koulutusta ja käytännössä hankittua tehtävän edellyttämää osaamista sekä käytännössä osoitettua johtamistaitoa ja johtamiskokemusta. Kyky ja osaaminen henkilöstön ja muutoksen johtamisessa sekä toimintatapojen uudistamisessa toimintaympäristön muuttuessa, tuloshakuisuus, aktiivinen ja määrätietoinen kehittämisote sekä hyvät yhteistyö-, verkostoitumis- ja vuorovaikutustaidot ovat olennaisia valmiuksia tehtävän hoitamisessa.

Työvoima- ja yrityspalvelujen tuntemus ja jatkuvan oppimisen kokonaisuuden tuntemus katsotaan eduksi.
Erinomaisen suomen kielen ja tyydyttävän ruotsin kielen taidon lisäksi vähintään hyvää englannin kielen taitoa.

Palkkaus määräytyy TE-hallinnon palkkausjärjestelmän vaativuustason T15 mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkanosa on 4347,14 euroa/kk, minkä lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa, joka voi olla enimmillään 45 % tehtäväkohtaisesta palkasta.
Epassi (liikunta- ja kulttuurietu, tuettu lounasruokailu), työterveyshuolto

Tehtävään nimitetään aluksi määräaikaiseen (1.8.-31.12.2020) projektipäällikön virkasuhteeseen. Palvelujohtajan tehtävään henkilöt määrätään viiden vuoden määräajaksi 1.1.2021 lukien.
Liukuva työaika
Vakinainen.
Virka on viraston yhteinen.
Hakija voi hakemuksessaan esittää palkkatoivomuksen

Toimipisteen tiedot:
Opastinsilta 12 B, 00520 Helsinki
ID: 32-418-2020
YhteystiedotTiina Korhonen, Johtaja , 0295 504 1001, tiina.korhonen@te-toimisto.fi
Työpaikan osoite00520 HELSINKI
Työ alkaa01.08.2020, Tehtävään nimitetään aluksi määräaikaise
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, Vakinainen.
Haku päättyy08.06.2020 klo 16:15
Jätä hakemusVoit hakea työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Mainitse ilmoituksen ID hakemuksessa ja kirjekuoressa.
Postitse: KEHA kirjaamo PL 1000 50101 MIKKELI
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=fb409b71-2479-40d2-a16f-5ebdc68747ab&publishCode=TE
Ilmoitus jätetty22.05.2020
Ilmoitusnumero10354638
Työnantajan viite67903

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

3 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin