Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sosiaalialan ohjaaja

Uudenmaan Vammaispalvelusäätiö Tuusula

Uudenmaan Vammaispalvelusäätiö sr on voittoa tavoittelematon säätiö, jonka toiminnan lähtökohtana on asiakkaan yksilöllisten tarpeiden ja toiveiden kokonaisvaltainen huomioiminen ja kunnioittaminen. Korostamme ihmisen omien voimavarojen ja vahvuuksien hyödyntämistä sekä vastuuta omasta elämästään.

Haemme ohjaajia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Tuusulassa sijaitsevaan Mattilankaaren. Mattilankaari tarjoaa ympärivuorokautista vakituista asumispalvelua 17 aikuiselle autisminkirjon henkilölle.

Tehtävänäsi on osallistua autisminkirjon asiakkaiden päivittäiseen hoito- ja ohjaustyöhön kuntouttavalla työotteella. Toivomme sinun olevan aktiivinen, oma-aloitteinen, tiimityöskentelyn osaava ja yhteistyötaitoinen ammattilainen. Meillä on mukava ja joustava työyhteisö ja tukea työllesi saat työkavereiltasi sekä esimieheltäsi. Arvostamme, jos sinulla on jo osaamista autistien tai kehitysvammaisten henkilöiden kanssa työskentelemisestä.

Työtä tehdään pääasiassa kahdessa vuorossa, ilta- ja viikonloppupainotteisesti. Palkkaus on Yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukainen 2189,41+mahdolliset kokemuslisät ja vuorotyölisät.

Tehtävän kelpoisuusehtona on vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkinto. Edellytämme myös voimassa olevaa EA-korttia sekä hygieniapassia. Työhön soveltuvuutta arvioi omalta osaltaan työterveyshuolto työhöntulotarkastuksen yhteydessä. Työssä tarvitaan lääkehoidon osaamista, joka tulee osoittaa todistuksin ja sairaanhoitajalle annettavalla näytöllä. Edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48 pykälän mukaista rokotussuojaa.

Säätiö on savuton työpaikka.

Mikäli työnhakija antaa luvan tietojen säilyttämiseen, säätiö säilyttää työhakemuksia kolme (3) vuotta, minkä jälkeen ne tuhotaan. Mikäli lupaa ei ole, hakemus tuhotaan heti hakuprosessin päätyttyä.
WWW-osoitehttp://www.uvps.fi
YhteystiedotAnne Taattola
yksikön esimies
0403047988
anne.taattola@uvps.fi
Työpaikan osoiteMultatie 24, 04340 TUUSULA
PalkkausYksityisen sos.tes. mukainen G22
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaMahdollisimman pian/sopimuksen mukaan
Työaika2-vuorotyö, Saattaa sisältää myös yötyötä
Työn kestoyli 12 kuukautta, Toistaiseksi voimassa oleva
Haku päättyy31.12.2019 klo 16:00
Jätä hakemusHakemukset mielellään sähköpostitse osoitteeseen anne.taattola@uvps.fi
Ilmoitus jätetty19.11.2019
Ilmoitusnumero10171633

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

17 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin