Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Koulupsykologi

Vaasan kaupunki Vaasa

Vaasan kaupungin suomenkielisessä perusopetuksessa on haettavana kaksi kokoaikaista koulupsykologin virkaa 4.11.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Huom! Tämä rekrytointi toteutetaan anonyymina rekrytointina. Se tarkoittaa, että hakemuksista poistetaan hakijan nimi, ikä, äidinkieli ja sukupuoli. Täytäthän huolellisesti tutkinto, kielitaito ja työkokemus kohdat, sillä haastateltavat valitaan niiden tietojen perusteella. Huomioithan myös vapaata hakemustekstiä kirjoittaessasi, että myös se noudattaisi anonymiteetin periaatteita. Esimies valitsee haastateltavat henkilöt anonyymien hakemuksien joukosta. Sen jälkeen rekrytointi etenee normaalisti. Yhdenvertaisuuden edistämiseksi Vaasan kaupunki suosii anonyymia rekrytointia. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen.

Vaasan suomenkielisessä perusopetuksessa on yhteensä 6,5 koulupsykologin virkaa. Tiimin jäsenenä sinulla on mahdollisuus olla mukana lasten ja nuorten psyykkisen hyvinvoinnin edistämisen kehittämistyössä. Työkieli on suomi.

Koulupsykologin tehtäviin kuuluu sekä yhteisöllinen että yksilökohtainen oppilashuolto. Yksilökohtaiseen työhön kuuluu mm. oppimis- ja koulunkäynninvaikeuksien selvittely ja tukitoimien suunnittelu, lyhytterapianomaiset tukikeskustelut, vanhemmuuden tukeminen sekä opettajien konsultaatiot.

Koulupsykologi toimii myös osana koulujen yhteisöllisessä oppilashuoltotyössä.
Tavoitteena on tukea lasten ja nuorten psyykkistä hyvinvointia ja heidän koulunkäyntiä yhteistyössä opettajien, erityisopettajien, koulukuraattoreiden, huoltajien ja muiden yhteistyötahojen kanssa.

Edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä sekä valmiutta moniammatilliseen yhteistyöhön. Oman auton käyttö välttämätön.

Arvostamme opetusalan tuntemusta sekä kokemusta lasten ja nuorten kanssa työskentelystä. Lisäksi arvostamme vastuuonttoa kouluyhteisön hyvinvoinnin edistämisestä yhdessä koulun muun henkilökunnan kanssa.

Tarjoamme mahdollisuuden olla mukana asiantuntevassa koulupsykologitiimissämme kehittämässä ja edistämässä lasten ja nuorten hyvinvointia. Tarjoamme myös mahdollisuuden monipuoliseen työnohjaukseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin tutkinto.

Tehtäväkohtainen palkka on 3838,00 €/kk.
Koeaika on kuusi kuukautta.

Tehtävään valitun on ennen työn alkamista esitettävä lääkärinlausunto terveydentilastaan (T-todistus) ja lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Haastatteluun kutsutut ottavat mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.
WWW-osoitehttp://www.vaasa.fi
YhteystiedotAluerehtori Johanna Olsson puh. 040 51 00 717
Haastattelut ovat viikoilla 43 ja 44
Työpaikan osoiteVaasa, 65100 VAASA
PalkkausKVTES:n mukaan
Työ alkaa4.11.2019 tai sopimuksen mukaan.
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy18.10.2019 klo 15:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VSA905-02-142-19/fi_FI
Ilmoitus jätetty16.09.2019
Ilmoitusnumero10099996
Työnantajan viiteVSA905-02-142-19

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

31 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin