Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Paikkatietoasiantuntija

Vaasan kaupunki Vaasa

Vaasan kaupunki hakee paikkatietoasiantuntijaa kiinteistötoimen tulosalueelle.

Tulosalue vastaa kaupungin maaomaisuuden hallinnasta, paikkatiedoista, kiinteistö- ja mittaustehtävistä sekä asuntoasioista. Kiinteistötoimen palveluksessa on 28 henkilöä.
Paikkatietopalvelut vastaa kaupungin paikkatietojärjestelmän toiminnasta ja kehittämisestä. Paikkatietoasiantuntija on yksi Paikkatietopalvelut-tulosyksikön viidestä asiantuntijasta. Tärkeimmät ohjelmistot ovat Trimble Locus, Esri ArcGIS Enterprise ja FME. Kuvapohjaiseen tiedonkeruuseen käytämme UAV-kopteria ja Pix4D-ohjelmistoa.

Paikkatietopalveluiden tehtäviä ovat tietojärjestelmän ylläpitoon liittyvien tehtävien lisäksi myös lukuisat paikkatietojen analysointi- ja julkaisutehtävät useisiin eri palveluihin ja rajapintoihin. Paikkatietoaineistoja käytetään lukuisissa sisäisissä ja ulkoisissa integraatioissa ja näiden julkaisu kuuluu paikkatietopalveluille, kuten myös osallistuminen paikkatiedon käytön edistämiseen erilaisissa tulevaisuuden integraatiotarpeissa.

Paikkatietoasiantuntijan pääasiallisiin tehtäviin kuuluu Trimble Locus -paikkatietojärjestelmän pääkäyttäjän tehtävät, joihin kuuluu järjestelmäkokonaisuuden valvonta, ylläpito, kehittäminen ja opastus sekä osallistuminen Vaasan 3D -kaupunkimallin ylläpitoon, kehittämiseen ja julkaisuun. Tärkeimmät työkalut ovat Trimble Locuksen pääkäyttäjätyökalut sekä FME paikkatietoaineistojen jalostukseen ja käsittelyyn.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva, vähintään ammattikorkeakoulutasoinen tutkinto esimerkiksi geoinformatiikan, maanmittauksen tietojenkäsittelyn tai paikkatietoteknologian alueelta.

Kielitaitovaatimuksena on suomen tai ruotsin kielen hyvä kirjallinen ja suullinen hallitseminen.

Edellytämme kokemusta Trimble Locus käytöstä ja pääkäyttäjän tehtävistä sekä valmiutta tarkkaan ja huolelliseen toimimiseen järjestelmäympäristöissä, itsenäistä otetta uusien toimintatapojen ja tekniikoiden aktiivisessa etsimisessä, kokeilemisessa ja käyttöön soveltamisessa sekä ennen kaikkea halua kehittää omaa osaamista.

Arvostamme tietokantatekniikan osaamista, yhteistyö- ja verkottumiskykyä sekä halua oppia uusia asioita ja tekniikoita. Uusiin sovelluksiin tutustuminen ja niiden käyttö edellyttävät hyvää englannin kielen taitoa. Trimblen pääkäyttäjäkoulutuksen suoritusta pidämme etuna.

Tarjoamme asiantuntevan ympäristön paikkatietopalveluiden kehittämisessä.

Koeaika on kuusi kuukautta.

Tehtävään valitun on ennen työn alkamista esitettävä lääkärinlausunto terveydentilastaan (T-todistus).

Haastattelut pidetään viikolla 37.
Haastatteluun kutsutut ottavat mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.
WWW-osoitehttp://www.vaasa.fi
YhteystiedotPaikkatietopäällikkö Jarmo Peltomäki puh. 040 770 0107
Työpaikan osoiteVaasa, 65100 VAASA
PalkkausTS:n mukaan
Työ alkaa1.10.2020
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy16.10.2020 klo 15:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VSA905-04-9-20/fi_FI
Ilmoitus jätetty16.09.2020
Ilmoitusnumero10460942
Työnantajan viiteVSA905-04-9-20

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin