Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Apulaisprofessori/professori, tuotantotalous

Vaasan yliopisto Vaasa

Vaasan yliopistossa ajatellaan ennakkoluulottomasti ja haluamme rakentaa kestävän tulevaisuuden. Olemme tutkimuksen ja opetuksen laatuun panostava ja aikamme haasteisiin tarttuva yliopisto. Koulutamme vastuullisia ja kansainvälisesti suuntautuneita johtajia ja asiantuntijoita. Olemme tunnettuja koulutuksen korkeasta laadusta ja innostavista opettajistamme. Yliopistomme ytimen muodostaa kauppatieteiden, tekniikan sekä hallinto- ja viestintätieteiden korkeatasoinen osaaminen. Tieteenalakohtaista tutkimusta täydentävät ilmiölähtöiset tutkimusalustamme.

Haemme ensisijaisesti apulaisprofessorin (Tenure track) tai professorin uravaiheessa olevaa henkilöä tuotantotalouden oppiaineeseen. Tehtävän tutkimusprofiili painottuu älykkääseen ja innovatiiviseen tuotantoon. Työsuhde alkaa 1.8.2020 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävä

Tehtävä sijoittuu Vaasan yliopiston Tekniikan ja innovaatiojohtamisen akateemiseen yksikköön (School of Technology and Innovations) ja siihen liittyy yhteistyötä yliopiston Digital Economy -tutkimusalustan edustamiin aihealueisiin suuntautuen. Tehtävän erityisosaaminen voi liittyä, mutta ei rajoitu, joihinkin seuraavista tuotantotalouden kannalta relevanteista aihealueista, joilta hakijoilta toivotaan näyttöjä:

- Älykäs ja innovatiivinen tuotanto
- Tuotanto-, palvelu- ja tuotekehitysprosessien uudistaminen
- Muuttuvien markkinoiden ennakointi ja analysointi
- Data-analytiikka ja tuotantotaloudelliset sovellukset
- Kestävä, kustannus- ja resurssitehokas tuotanto
- Tuotannon johtaminen/laatujohtaminen
- Tuotannonohjaus ja logistiikka

Tehtäviin kuuluu tutkimus- ja kehityshankkeiden suunnittelu ja johtaminen, sekä tutkimustulosten aktiivinen julkaisu ja soveltaminen. Tehtävään sisältyy myös opetusta, opinnäytetöiden ohjausta ja opetuksen kehittämistä. Opetus- ja ohjauspanos kohdentuu tuotantotalouden alan koulutusohjelmiin kandidaatti-, maisteri- ja DI -ohjelmissa. Tehtävät sekä vastuut määritellään tehtävään valitun uravaiheen mukaan ja niistä sovitaan tarkemmin vuosittain laadittavassa kokonaistyöaikasuunnitelmassa (1612 h/vuosi).

Vaasan yliopistossa tuotantotalouden oppiaineen opetus ja tutkimus liittyvät energia-, teollisuus- ja muidenkin järjestelmien suunnitteluun, analysointiin, kehittämiseen ja johtamiseen. Tuotantotaloutta Tekniikan ja innovaatiojohtamisen yksikössä opiskellaan tekniikan ja kauppatieteen kandiohjelmissa, tekniikan ja kauppatieteen maisteriohjelmissa sekä teknillisten tieteiden tohtoriohjelmassa. Lue lisää:

- https://www.univaasa.fi/fi/about/organisation/schools/technology-and-innovations/
- https://www.univaasa.fi/fi/about/organisation/schools/technology-and-innovations/production/

Odotamme sinulta

Hakijoilta vaaditaan tohtorin tutkinto ja sen lisäksi erinomaisia akateemisia ansioita ja näyttöä potentiaalista tuottaa erinomaista tutkimusta. Lisäksi hakijoilta edellytetään tuotantotalouden alaan liittyvää opetus-, tutkimus- ja ohjauskokemusta, kokemusta projektinjohtamisesta, näyttöjä ulkopuolisen tutkimus- ja/tai t&k -rahoituksen hankkimisesta sekä yritysyhteistyöstä. Työssä menestyminen edellyttää myös tuotantotalouden alan kvantitatiivisten ja teknologisten analyysimenetelmien hallintaa. Olemme erityisen kiinnostuneita hakijoista, joiden mielenkiinnon kohteet ovat poikkitieteellisiä ja joilla on näyttöä korkeatasoisesta opetuksesta tai potentiaalia tuottaa sitä.

Tarkemmat tiedot tehtävistä, vaatimuksista ja täyttömenettelystä löytyvät täyttösuunnitelmasta: https://www.univaasa.fi/fi/rekry/hakuprosessi/yliopistoura/particulars/tenure_track-tehtava-tuotantotalous-alana_alykas_ja_innovatiivinen_tuotanto/ .

Hakeminen

Tehtävää haetaan Vaasan yliopiston sähköisellä hakulomakkeella (www.univaasa.fi/rekry). Hakemuksesi käsittely edellyttää, että täytät hakulomakkeen ja lisäät hakemukseesi täyttösuunnitelmassa määritellyt liitteet. Hakuaikaa on jatkettu 5.6.2020 saakka.

Lisätietoja

- Tehtävä täytetään ensisijaisesti tenure track -järjestelmän mukaisena määräaikaisena apulaisprofessorin (Associate Professor) tai toistaiseksi voimassa olevana professorin (Professor) tehtävänä. Taso riippuu hakijan ansioista ja uravaiheesta. Lisätietoja Vaasan yliopiston tenure track -menettelystä: https://www.univaasa.fi/fi/rekry/hakuprosessi/yliopistoura/
- Tehtävässä on 6 kuukauden koeaika.
- Asettautumispalveluita Suomen ulkopuolelta saapuvalle työntekijälle on saatavilla.

Lisätietoja tehtävästä antaa

- Harry Linnarinne, dekaani, Tekniikan ja innovaatiojohtamisen akateeminen yksikkö, puh. +358 29 449 8705
- Professori Petri Helo, Tekniikan ja innovaatiojohtamisen akateeminen yksikkö, puh. +358 29 449 8551
- Sähköposti: etunimi.sukunimi@univaasa.fi

Rekrytointijärjestelmän käyttöön liittyvissä kysymyksissä: careers(a)univaasa.fi

Tämä paikka löytyy englanniksi osoitteesta: www.univaasa.fi/en/rekry/
WWW-osoitehttp://uva.fi
YhteystiedotHarry Linnarinne, dekaani, Tekniikan ja innovaatiojohtamisen akateeminen yksikkö, puh. +358 29 449 8705
Professori Petri Helo, Tekniikan ja innovaatiojohtamisen akateeminen yksikkö, puh. +358 29 449 8551
Sähköposti: etunimi.sukunimi@univaasa.fi
Työpaikan osoiteWolffintie 34, 65200 VAASA
Palkkaus3461-6150 €/kk + henkilökohtainen lisä
Työ alkaa01.08.2020, tai sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö, Vuosittainen työaika on 1612 tuntia.
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy05.06.2020 klo 23:59
Jätä hakemus(www.univaasa.fi/rekry
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://www.univaasa.fi/rekry
Ilmoitus jätetty22.05.2020
Ilmoitusnumero10355411

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

4 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin