Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Tutkijatohtori, laskentatoimi ja rahoitus

Vaasan yliopisto Vaasa

Vaasan yliopistossa me ajattelemme ennakkoluulottomasti rakentaaksemme kestävän tulevaisuuden. Olemme tutkimuksen ja opetuksen laatuun panostava ja aikamme haasteisiin tarttuva yliopisto. Koulutamme vastuullisia ja kansainvälisesti suuntautuneita johtajia ja asiantuntijoita. Olemme tunnettuja koulutuksen korkeasta laadusta ja innostavista opettajistamme. Etsimme huomisen ratkaisuja painoaloillamme, joita ovat johtaminen ja muutos, energia ja kestävä kehitys sekä rahoitus ja taloudellinen päätöksenteko. Tieteenalakohtaista tutkimusta täydentävät ilmiölähtöiset tutkimusalustamme.

Haemme nyt laskentatoimen ja rahoituksen akateemiseen yksikköön kahta tutkijatohtoria kolmen vuoden määräajaksi. Työsuhde alkaa 1.11.2019 tai sopimuksen mukaan. Tehtävissä on 6 kk:n koeaika.

Sinun roolisi:

Tehtävät sijoittuvat laskentatoimen ja rahoituksen akateemiseen yksikköön (School of Accounting and Finance). Toinen tehtävistä kohdentuu laskentatoimen oppiaineeseen ja toinen rahoitukseen.

Tehtäviisi kuuluu itsenäinen väittelyn jälkeinen tutkimustyö, kandidaatti-ja maisteriopintoihin kohdentuvat opetus-ja ohjaustehtävät sekä yliopistohallinnollisia tehtäviä. Tutkimusryhmän jäsenenä (Auditing and Control in Accounting sekä Finance and Financial Accounting - tutkimusryhmät) osallistut täydentävän tutkimusrahoituksen hankintaan sekä kansalliseen ja kansainväliseen yhteistyöhön.

Tutkijatohtorin vuosittainen työaika on 1624 tuntia. Työtehtävistä sovitaan tarkemmin vuosittain laadittavassa kokonaistyöaikasuunnitelmassa.

Odotamme sinulta:

Tutkijatohtorina sinulla on kauppatieteellisen alan tai muu soveltuva tohtorin tutkinto, kyky itsenäiseen tieteelliseen työhön sekä tehtävässä tarvittava opetustaito. Arvostamme pedagogisia opintoja ja kokemusta kansainvälisestä julkaisutoiminnasta.

Vaasan yliopiston hallintokieli on suomi. Opetuskielemme ovat suomi ja englanti. Rahoituksen tehtävässä sinun on kyettävä opettamaan ja ohjaamaan opinnäytteitä niin suomeksi kuin englanniksi. Laskentatoimen tehtävässä suomen kielen taito ei ole ehdoton edellytys. Ulkomaalainen tai Suomen kansalainen, joka ei ole syntyperäinen tai joka ei ole saanut koulusivistystä suomen kielellä, voidaan ottaa opetus- ja tutkimustehtävään sen estämättä, vaikka hän ei ole osoittanut säädettyä suomen kielen taitoa. Tehtävään valitun tulee kuitenkin hankkia tehtävän hoidon kannalta riittävä suomen kielen taito Vaasan yliopiston kielellisten linjausten mukaisesti. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää myös hyvää englannin kielen taitoa.

Inspiroiva työyhteisö:

Laskentatoimen ja rahoituksen yksikköömme kuuluu neljä oppiainetta: laskentatoimi, rahoitus, talousoikeus ja taloustiede. Henkilöstömme on erinomainen yhdistelmä kokemusta ja uutta verta. Yksikkömme on kansainvälinen: meillä on sekä työntekijöitä että opiskelijoita eri puolilta maailmaa.

Oppiaineemme tekevät tiivistä yhteistyötä keskenään, mikä mahdollistaa laaja-alaisen ja liiketoimintalähtöisen opetuksen ja tutkimuksen. Meiltä valmistuu vuosittain noin 150 kauppatieteiden kandidaattia sekä maisteria yritys- ja elinkeinoelämän haastaviin asiantuntija- ja johtotehtäviin. Oppiainekohtaisia tutkimusryhmiämme yhdistäviä tutkimusteemoja ovat digitalisaatio, innovaatiot, rahoitusmarkkinat ja investoinnit, corporate governance ja compliance, kestävä kehitys ja etiikka, energia sekä pankkitoiminta.

Suomen kauneimmalla kampuksella meren rannalla viihtyvät Vaasan yliopiston 5000 opiskelijaa ja 500 työntekijää. Yliopistoyhteisömme on kansainvälinen: meitä on yli 80 maasta. Työantajana panostamme henkilöstön työhyvinvointiin tarjoamalla mahdollisuuksia osaamisen ja opetuksen kehittämiseen, joustavat työaikajärjestelyt sekä laajan työterveyshuollon. Vilkas kampuselämä pitää huolen, että pääset osaksi tiivistä työyhteisöä ja verkostoidut. Meille on myönnetty HR Excellence in Research -tunnustus. Lue lisää meistä: www.univaasa.fi/rekry.

Palkkaus:

Tehtävän palkkaus määräytyy yliopistojen opetus- ja tutkimushenkilöstön palkkausjärjestelmän mukaisesti. Tutkijatohtorin tehtäväkohtainen palkanosa määräytyy vaativuustasokartan tasojen 5-6 (2936-3423 €/kk) mukaan. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa.

Merenrantakaupunki Vaasa on lähes 70 000 asukkaan trendikäs ja kansainvälinen kulttuurin, koulutuksen ja matkailun keskus läntisessä Suomessa. Vaasassa sijaitsee pohjoismaiden merkittävin kestävän kehityksen teknologian ja energiaratkaisujen osaamiskeskittymä. Keskittymän kansainvälisten vientivetureiden ja alihankkijoiden yli neljän miljardin liikevaihto tuottaa 30 prosenttia koko Suomen energiateknologian viennistä ja työllistää 11 000 asiantuntijaa.
WWW-osoitehttp://uva.fi
YhteystiedotJäikö sinulla kysyttävää? Me vastaamme kysymyksiisi:
-Dekaani Helinä Saarela, p. 029 449 8507,
-Päällikkö, lähipalvelut ja johdon palvelut Kaisu Piirainen, p. 029 449 8428
-Sähköposti: etunimi.sukunimi(a)univaasa.fi
-Rekrytointijärjestelmän käyttöön liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä: careers(a)univaasa.fi
Työpaikan osoiteWolffintie 34, 65200 VAASA
PalkkausYliopiston palkkausjärjestelmän mukaan.
Työ alkaa01.11.2019, tai sopimuksen mukaan.
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy30.09.2019 klo 23:59
Jätä hakemusLisätietoa hakemisesta ja hakulomake osoitteessa http://www.univaasa.fi/rekry
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://www.univaasa.fi/rekry
Ilmoitus jätetty11.09.2019
Ilmoitusnumero10095809

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin