Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Betonielementtityöntekijä

VaBe Oy Valkeakoski

VaBe Oy on voimakkaasti kasvanut perheyhtiö, joka tarjoaa asiakkailleen betonielementtejä, niiden asennusta sekä suunnittelua. Päätuotteitamme ovat erilaiset julkisivuelementit, eristetyt ja eristämättömät sisäkuorielementit, väliseinäelementit sekä parvekelinjastot. Asiakkaitamme ovat muun muassa erikokoiset rakennusliikkeet ja päämarkkina-alueemme sijaitsee pääkaupunkiseudulla ja Pirkanmaalla. Työllistämme n. 120 henkilöä.

Oletko raudanluja betonielementtien valmistuksen ammattilainen, muottikirvesmies tai purkaja? Vai oletko piilevä kyky, joka vielä etsii mahdollisuuttaan päästä kehittymään alamme ammattilaiseksi? Jos vastasit myöntävästi toiseen näistä kysymyksistä, meillä saattaa olla tarjota sinulle jotain:
VaBe Oy etsii motivoituneita ja työnjanoisia hyviä tyyppejä mukaan energiseen tiimiimme Valkeakoskelle. Aiempi työkokemus betonielementtien valmistuksesta sekä kuvanlukutaito katsotaan eduksesi soveltuvan rakennusalan koulutuksen lisäksi, mutta tärkeintä on sinun oma-aloitteinen ja reipas työskentelyotteesi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä, jossa on edelleen läsnä perheyrityksen tekemisen meininki. Me Vabelaiset muodostamme tiimin, jolla on valtavasti osaamista sekä intoa tulevaan.
Työtä me Vabelaiset teemme työnkuvasta riippuen 1-2 vuorossa työvuorojen sijoittuessa maanantaista lauantaihin. Jos sinulla on mielessä kysymyksiä meillä työskentelystä, tuotantojohtaja Miikka Lehtinen p. 050-3309112 / Miikka@VaBe.fi kertoo sinulle mielellään lisää.
Jos kiinnostuit tästä, lähetä hakemuksesi pikaisesti osoitteeseen Miikka@VaBe.fi
WWW-osoitehttp://www.VaBe.fi
YhteystiedotTuotantojohtaja Miikka Lehtinen p. 050-3309112 / Miikka@VaBe.fi
Työpaikan osoiteSammonkatu 10, 37600 VALKEAKOSKI
Työ alkaamahd.pian/sop.mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.07.2020
Jätä hakemusMiikka@VaBe.fi
Ilmoitus jätetty09.07.2020
Ilmoitusnumero10396116

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

33 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin