Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Raudoittaja

VaBe Oy Valkeakoski

VaBe Oy on voimakkaasti kasvanut perheyhtiö, joka tarjoaa asiakkailleen betonielementtejä, niiden asennusta sekä suunnittelua. Päätuotteitamme ovat erilaiset julkisivuelementit, eristetyt ja eristämättömät sisäkuorielementit, väliseinäelementit sekä parvekelinjastot. Asiakkaitamme ovat muun muassa erikokoiset rakennusliikkeet ja päämarkkina-alueemme sijaitsee pääkaupunkiseudulla ja Pirkanmaalla. Työllistämme n. 120 henkilöä.

Haemme nyt joukkoomme Valkeakoskelle raudoittajia. Aiempi työkokemus raudoittajan tehtävistä, rakennusalan koulutus ja kuvanlukutaito katsotaan eduksesi, mutta tärkeintä on reipas ja innostunut asenteesi työtä kohtaan.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä, jossa on edelleen läsnä perheyrityksen tekemisen meininki. Me Vabelaiset muodostamme tiimin, jolla on valtavasti osaamista sekä intoa tulevaan.
Työtä raudottamossa tehdään kahdessa vuorossa työvuorojen sijoittuessa maanantaista lauantaihin.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä meillä työskentelystä, tuotantojohtaja Miikka Lehtinen p. 050-3309112 / Miikka@VaBe.fi kertoo sinulle mielellään lisää.
Jos kiinnostuit tästä, lähetä hakemuksesi pikaisesti osoitteeseen Miikka@VaBe.fi
WWW-osoitehttp://www.VaBe.fi
Yhteystiedottuotantojohtaja Miikka Lehtinen p. 050-3309112 / Miikka@VaBe.fi
Työpaikan osoiteSammonkatu 10, 37600 VALKEAKOSKI
Työ alkaamahd.pian/sop.mukaan
Työaika2-vuorotyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.07.2020
Jätä hakemusMiikka@VaBe.fi
Ilmoitus jätetty09.07.2020
Ilmoitusnumero10396120

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

32 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin