Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

KESÄTYÖ: Kuntotutkimukset ja korjaussuunnittel...

Vahanen Rakennusfysiikka Oy Espoo

Vahanen-yhtiöihin kuuluva Vahanen Rakennusfysiikka on tutkiva insinööritoimisto, joka tarjoaa käytännön ratkaisuja ja ymmärrystä vuosikymmenten kokemuksella. Meillä työskentelee yli 100 asiantuntijaa mm. kuntoarvio-, kuntotutkimus-, suunnittelu- ja valvontatehtävissä. Kosteus- ja sisäilmatekniset toimeksiannot ovat olennainen osa toimintaamme. Toimipisteemme sijaitsevat Espoossa, Lappeenrannassa, Tampereella ja Vaasassa.

Haemme Espoon toimipisteeseen kesätyöntekijää monipuolisiin kuntotutkimus- ja kosteusvaurioiden korjaussuunnittelutehtäviin.

Kesätyöntekijälle tyypillisiä työtehtäviä ovat:

- rakennusten kosteus- ja rakenne-/sisäilmateknisiin kuntotutkimuksiin osallistuminen kokeneemman asiantuntijan johdolla
- korjaussuunnittelun avustavat suunnittelutehtävät rakennusfysiikan suunnittelijan ja kosteusvaurion korjaussuunnittelijan ohjauksessa erityisesti kosteusvaurioituneiden rakenteiden, kuten alapohjien, ulkoseinien ja vesikattojen osalta
- laadunvarmistustoimenpiteisiin osallistuminen, kuten merkkiainekokeisiin ja kosteusmittauksiin osallistuminen työmaa-aikaisina tehtävinä.

Odotamme sinulta:

- Aloitat kesän jälkeen vähintään 3. vuosikurssin opinnot DI- tai AMK- tutkinnostasi, ja olet suorittanut opintoja esimerkiksi rakennetekniikasta ja rakennusfysiikasta
- oma-aloitteisuutta, tiedonjanoa ja valmiutta tarttua toimeen
- innostuneisuutta sekä kehityshakuista otetta työhön
- tarkkaa ja huolellista työskentelytapaa
- uskallusta ideointeihin sekä niiden esittämistä myös meille
- omistat ajokortin ja sinulla on hyvä suomen kielen taito
- kokemusta alalta yleisesti. Erityisesti työmaakokemus katsotaan eduksi
- perustiedot MS-office -ohjelmistosta. Erityisesti AutoCAD -osaaminen tai lämpö- ja kosteusteknisten laskentaohjelmien osaaminen katsotaan eduksi.

Mitä tarjoamme?

- monipuolisia ja mielekkäitä kesätyötehtäviä ja hyvän perehdytyksen
- kokeneet ja mahtavat työkaverit sekä keskustelevan ja kannustavan ilmapiirin
- vaihtelevan projektikannan päivän kestävistä projekteista pidempiaikaisiin hankkeisiin
- kasvatamme näkemystäsi rakennusalalla toimimisesta ja pääset ottamaan vastuuta projektityöskentelystä
- mahdollisuuden jatkaa töitä opiskelujen ohella tai jatkaa töitä opinnäytetyön parissa.

Tervetuloa kehittymään huippuasiantuntijaksi joukossamme!

Tarjolla vastuullista kesäduunia

Olemme jälleen mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja sitoudumme hyvän kesätyön kuuteen periaatteeseen: hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen, oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka sekä kirjallinen työsopimus ja -todistus.

Tule kasvamaan, oppimaan ja onnistumaan kanssamme kesällä 2021!

Jätä hakemuksesi alla olevasta linkistä viimeistään 31.3.2021. Käymme hakemuksia läpi sitä mukaa kun niitä saapuu ja haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa. Muistathan perustella hakemuksessasi hyvin, miksi haluat juuri meille kesätöihin ja mikä tekisi sinusta hyvän lisän Innovarchin tiimiin.

Onko sinulla kysyttävää kesätyöhaustamme?

Rekrytointitiimimme auttaa sinua mielellään kaikessa kesätyöhakuun liittyvässä! Tavoitat meidät joko sähköpostitse osoitteesta rekry@vahanen.com tai WhatsApp-viestillä numerosta 044 7788 689. Käythän katsomassa myös http://www.vahanen.com/kesätyö, josta löytyy esimerkiksi Usein kysytyt kysymykset -osio.

Lupaamme hyviä maanantaita

Me lupaamme pitää vahaslaisten mielen virkeänä. Siinä auttavat monipuoliset ja haastavat työtehtävät, erilaiset urapolut, mahdollisuudet vaikuttaa asioihin, kannustava työilmapiiri, koulutusmahdollisuudet, poikkeuksellisen mukavat työkaverit sekä henkilöstöstä välittäminen, yhdessä tekeminen ja kaikin puolin reilu meininki. Yhteinen tavoitteemme on, että kaikista on aina mukava tulla töihin - myös maanantaisin.

Rakennetaan onnistumisia

Vahanen-yhtiöt on kiinteistö- ja rakennusalan suomalainen konsulttikumppani. Tarjoamme uudisrakentamisen, korjausrakentamisen ja kiinteistöjohtamisen kokonaispalveluja, rakennusfysikaalisia asiantuntijapalveluja sekä ympäristöpalveluja.
WWW-osoitehttp://www.vahanen.com
YhteystiedotKira Sipilä rekry@vahanen.com
Työpaikan osoiteLinnoitustie 5, 02600 ESPOO
PalkkausSopimuksen mukaan.
Työn luonnekesätyö
Työ alkaa01.06.2021
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto3 - 6 kk
Haku päättyy31.03.2021 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://vahanen.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=499&jbid=8#login_form
Ilmoitus jätetty25.11.2020
Ilmoitusnumero10531275
Työnantajan viite499

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

63 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin