Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

KESÄTYÖ: Kuntotutkimukset ja korjaussuunnittel...

Vahanen Rakennusfysiikka Oy Tampere

Vahanen-yhtiöihin kuuluva Vahanen Rakennusfysiikka on tutkiva insinööritoimisto, joka tarjoaa käytännön ratkaisuja ja ymmärrystä vuosikymmenten kokemuksella. Meillä työskentelee yli 100 asiantuntijaa mm. kuntoarvio-, kuntotutkimus-, suunnittelu- ja valvontatehtävissä. Sisäilma- ja kosteustekniset toimeksiannot ovat olennainen osa toimintaamme. Toimipisteemme sijaitsevat Espoossa, Lappeenrannassa, Tampereella ja Vaasassa.

Haemme joukkoomme kuntotutkimuksista ja korjaussuunnittelusta kiinnostuneita kesätyöntekijöitä Tampereen toimistollemme. Räätälöimme työnkuvaa osaamisesi ja mielenkiinnon kohteidesi perusteella, ja voit mahdollisesti päästä mukaan myös esimerkiksi valvontatehtäviin.

Kuntotutkimuspuolella työtehtäviisi kesätyöntekijänä kuuluu esimerkiksi kuntoarvioissa ja -tutkimuksissa avustaminen. Otamme sinut mukaan kenttätutkimuksiin: käymme tutkimuskohteissa ja/tai työmailla tekemässä esimerkiksi betonirakenteiden kuntotutkimuksia, sisäilmaselvityksiä, ilmatiiviystutkimuksia, kosteusmittauksia, haitta-ainetutkimuksia ja laadunvarmistusmittauksia. Kenttätyön jälkeen osallistut tutkimusten raportointiin ja avustat tutkimusselostuksen laatimisessa. Teemme kuntotutkimuksia esimerkiksi kouluihin, toimistoihin ja taloyhtiöihin.

Jos olet enemmän suuntautunut suunnitteluun, kesätyöntekijänä pääset avustamaan meitä korjaussuunnittelussa: rakennepiirustusten piirtämisessä ja korjaustyöselostuksen laatimisessa. Työssä käytät MS Office-työkaluja ja AutoCADia.

Luotamme kykyysi toimia itsenäisesti, mutta annamme työllesi myös tarvittavan tuen; taustatukena tehtävässä toimii asiantuntijoistamme koostuva tiimi ja sinulle nimetään myös henkilökohtainen tutor, joka tutustuttaa sinut porukkaan ja perehdyttää toimintatapoihimme.

Toivomme, että olet edennyt DI tai Ins. AMK -opinnoissasi vähintään kolmannelle vuosikurssille ja olet suorittanut opintoja esimerkiksi korjausrakentamiseen liittyen. Aiempi kokemus työmaalta, kuntotutkimus- tai suunnittelutehtävistä on myös eduksi. Tehtävässä tarvitaan hyvää kirjallista suomen kielen taitoa. Ajokortista ja työturvallisuuskortista on hyötyä. Persoonana olet aktiivinen, tiedonjanoinen ja uskallat esittää meille ideoitasi - arvostamme niitä suuresti.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja mielekkäitä työtehtäviä ammattitaitoisessa ja mukavassa porukassa. Sen lisäksi että osaamisesi kuntotutkimuksista ja korjaussuunnittelusta vahvistuu, saat näkemystä alalla toimimisesta ja pääset ottamaan vastuuta projektityöskentelystä. Sinulla on myös mahdollisuus jatkaa töitä meillä opiskelujen ohella kesän jälkeen.

Tarjolla vastuullista kesäduunia

Olemme jälleen mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja sitoudumme hyvän kesätyön kuuteen periaatteeseen: hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen, oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka sekä kirjallinen työsopimus ja -todistus.

Tule kasvamaan, oppimaan ja onnistumaan kanssamme kesällä 2021!

Jätä hakemuksesi alla olevasta linkistä viimeistään 31.3.2021. Käymme hakemuksia läpi sitä mukaa kun niitä saapuu ja haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa. Muistathan perustella hakemuksessasi hyvin, miksi haluat juuri meille kesätöihin ja mikä tekisi sinusta hyvän lisän Innovarchin tiimiin.

Onko sinulla kysyttävää kesätyöhaustamme?

Rekrytointitiimimme auttaa sinua mielellään kaikessa kesätyöhakuun liittyvässä! Tavoitat meidät joko sähköpostitse osoitteesta rekry@vahanen.com tai WhatsApp-viestillä numerosta 044 7788 689. Käythän katsomassa myös http://www.vahanen.com/kesätyö, josta löytyy esimerkiksi Usein kysytyt kysymykset -osio.

Lupaamme hyviä maanantaita

Me lupaamme pitää vahaslaisten mielen virkeänä. Siinä auttavat monipuoliset ja haastavat työtehtävät, erilaiset urapolut, mahdollisuudet vaikuttaa asioihin, kannustava työilmapiiri, koulutusmahdollisuudet, poikkeuksellisen mukavat työkaverit sekä henkilöstöstä välittäminen, yhdessä tekeminen ja kaikin puolin reilu meininki. Yhteinen tavoitteemme on, että kaikista on aina mukava tulla töihin - myös maanantaisin.

Rakennetaan onnistumisia

Vahanen-yhtiöt on kiinteistö- ja rakennusalan suomalainen konsulttikumppani. Tarjoamme uudisrakentamisen, korjausrakentamisen ja kiinteistöjohtamisen kokonaispalveluja, rakennusfysikaalisia asiantuntijapalveluja sekä ympäristöpalveluja.
WWW-osoitehttp://www.vahanen.com
YhteystiedotKira Sipilä rekry@vahanen.com
Työpaikan osoiteTampellan esplanadi 2, 33100 TAMPERE
PalkkausSopimuksen mukaan.
Työn luonnekesätyö
Työ alkaa01.06.2021
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto3 - 6 kk
Haku päättyy31.03.2021 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://vahanen.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=501&jbid=8#login_form
Ilmoitus jätetty25.11.2020
Ilmoitusnumero10531278
Työnantajan viite501

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

63 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin