Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

KESÄTYÖ: Rakennesuunnittelu, Espoo, Hämeenlinn...

Vahanen Suunnittelupalvelut Oy Espoo

Vahanen Suunnittelupalvelut Oy on uudis- ja korjausrakennesuunnittelun ammattilainen, joka kasvaa ja kehittyy voimakkaasti rakennesuunnittelussa. Haemme kesäksi 2021 useita harjoittelijoita joukkoomme Espoon, Hämeenlinnan sekä Tallinnan toimistoillemme.

Meillä saat hyvän perehdytyksen, pääset mukaan mielenkiintoisiin projekteihin ja työmaakäynneille sekä opit mallintamista ja nykyaikaisten suunnittelumenetelmien käyttöä.

Katsomme yhdessä sinulle tiimin mielenkiinnon kohteesi mukaan. Kannattaa siis mainita hakemuksessasi, haluaisitko tehdä uudis- vai korjauspuolen suunnittelua, palosuunnittelua, tietomallinnusta vai ehkäpä kuntotutkimuksia tai jotain muuta, mitä? Työpäivät koostuvat erilaisista suunnittelutehtävistä yksin ja ryhmässä sekä tiimi- ja projektipalavereista. Työpäivien ulkopuolelta löydät meiltä myös monipuolisia aktiviteetteja.

Toivomme, että sinulla on kolmas vuosikurssi suoritettuna tai alkamassa rakenne- tai konetekniikan DI- tai Ins. AMK -opinnoissasi. Opintosuoritteita on hyvä löytyä ainakin mekaniikasta, statiikasta ja betoni-, teräs- tai puurakenteiden suunnittelusta. Persoonana olet aktiivinen, huolellinen etkä pelkää pyytää apua, kun sitä tarvitset. Osaaminen Tekla Structures -ohjelmistosta on eduksesi.

Tarjoamme laaja-alaisen ja kehittyvän työympäristön, jossa rakennetaan onnistumisia. Tervetuloa työskentelemään ammattitaitoisten ja mukavien kollegoiden kanssa! Sen lisäksi että suunnitteluosaamisesi vahvistuu, saat näkemystä alalla toimimisesta ja pääset ottamaan vastuuta projektityöskentelystä. Sinulla on myös mahdollisuus jatkaa töitä meillä opiskelujen ohella kesän jälkeen.

Tarjolla vastuullista kesäduunia

Olemme jälleen mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja sitoudumme hyvän kesätyön kuuteen periaatteeseen: hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen, oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka sekä kirjallinen työsopimus ja -todistus.

Tule kasvamaan, oppimaan ja onnistumaan kanssamme kesällä 2021!

Jätä hakemuksesi alla olevasta linkistä viimeistään 31.3.2021. Käymme hakemuksia läpi sitä mukaa kun niitä saapuu ja haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa. Muistathan perustella hakemuksessasi hyvin, miksi haluat juuri meille kesätöihin ja mikä tekisi sinusta hyvän lisän Innovarchin tiimiin.

Onko sinulla kysyttävää kesätyöhaustamme?

Rekrytointitiimimme auttaa sinua mielellään kaikessa kesätyöhakuun liittyvässä! Tavoitat meidät joko sähköpostitse osoitteesta rekry@vahanen.com tai WhatsApp-viestillä numerosta 044 7788 689. Käythän katsomassa myös http://www.vahanen.com/kesätyö, josta löytyy esimerkiksi Usein kysytyt kysymykset -osio.

Lupaamme hyviä maanantaita

Me lupaamme pitää vahaslaisten mielen virkeänä. Siinä auttavat monipuoliset ja haastavat työtehtävät, erilaiset urapolut, mahdollisuudet vaikuttaa asioihin, kannustava työilmapiiri, koulutusmahdollisuudet, poikkeuksellisen mukavat työkaverit sekä henkilöstöstä välittäminen, yhdessä tekeminen ja kaikin puolin reilu meininki. Yhteinen tavoitteemme on, että kaikista on aina mukava tulla töihin - myös maanantaisin.

Rakennetaan onnistumisia

Vahanen-yhtiöt on kiinteistö- ja rakennusalan suomalainen konsulttikumppani. Tarjoamme uudisrakentamisen, korjausrakentamisen ja kiinteistöjohtamisen kokonaispalveluja, rakennusfysikaalisia asiantuntijapalveluja sekä ympäristöpalveluja.
WWW-osoitehttp://www.vahanen.com
YhteystiedotKira Sipilä rekry@vahanen.com
Työpaikan osoiteTyö useassa osoitteessa tai etätyö
PalkkausSopimuksen mukaan.
Työn luonnekesätyö
Työ alkaa01.06.2021
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto3 - 6 kk
Haku päättyy31.03.2021 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://vahanen.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=502&jbid=8#login_form
Ilmoitus jätetty25.11.2020
Ilmoitusnumero10531279
Työnantajan viite502

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

63 päivää sitten

Hae työpaikkaa
Takaisin