Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ohjelmistosuunnittelija (junior tai senior)

Vaimo Finland Oy Oulu

BACKEND KOODAAJA

TEHTÄVÄN KUVAUS

Suunnittelet, koodaat, asennat, testaat ja dokumentoit vaativia verkkokauppajärjestelmiä yhdessä tiimin muiden jäsenten kanssa sekä annat tarvittaessa asiantuntija-apua myös muille sitä tarvitseville. Kehität sekä asiakaskohtaisia että yleisesti käytettäviä Magento-moduleita. Rakennat inegraatioita Magenton ja kolmannen osapuolen palveluiden välille.

Kuulut tiimiin, joka kehittää keskisuuria ja suuria verkkokauppajärjestelmiä asiakkaillemme. Järjestelmät pohjautuvat Magento -ohjelmistoalustaan. Odotamme sinun jatkuvasti ylläpitävän ja kehittävän osaamistasi toimialan vaatimusten mukaisesti.


VAATIMUKSET

Etsimme koodaajia, joilla on laajaa kokemusta koko ohjelmiston tuotantoprosessista. Toivomme olio-ohjelmoinnin hyvää hallintaa sekä kokemusta PHP:stä, Linuxista ja jostakin MVC Frameworkista (Zend tai vastaava). HMTL, CSS ja JavaScript -kokemus katsotaan eduksi. Tuottamasi koodin tulisi olla selkeää, yleisesti käyttökelpoista sekä myös monistettavaa eri tarkoituksiin. Et anna periksi haasteiden edessä vaan jatkat sitkeästi, kunnes laadukas lopputulos on valmis. Sinulla on ainakin yhden vuoden työkokemus webprojektien koodaamisesta.

Tarvitset työssäsi sujuvaa suullista ja kirjallista englanninkielen taitoa. Olet luonteeltasi analyyttinen ja nautit ongelmien ratkomisesta. Sinun on helppo tulla toimeen sekä asiakkaiden kanssa että osana kansainvälistä tiimiä.


Tarjoamme

Vaimo tarjoaa sinulle vaativan ja haastavan työn vahvasti kasvavassa ja kunnianhimoisessa yrityksessä. Saat meiltä huolellisen perehdytyksen tehtäviisi sekä mahdollisuuden kehittää ja kouluttaa niin teknisiä- kuin verkkoliiketoimintataitojasi mukavassa työyhteisössä. Arvostamme omaa yrityskulttuuriamme ja näemme vaivaa, että Sinäkin tuntisit samoin. Koodaajamme ovat huippuammattilaisia ja tiiminä vieläkin vahvempia. Keskustassa sijaitseva toimistomme on viihtyisä ja täynnä elämää usein myös "toimistoajan" ulkopuolella! Olet osa tiimiä, joka toteuttaa asiakkaillemme korkealuokkaisia verkkokauppajärjestelmiä. Pääset työskentelemään vahvan tuotteen (Magento) parissa ja saat kokemusta, josta moni vain unelmoi! Tarjoamme myös mahdollisuuden kansainväliseen uraan ja matkustamiseen sekä kilpailukykyisen palkan.
WWW-osoitehttps://www.vaimo.com/
YhteystiedotMarko Rytkönen, 050-4131455, rekry@vaimo.com
Työpaikan osoiteTorikatu 19, 90100 OULU
Palkkaussopimuksen mukaan
Työ alkaaheti/sop.mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty20.09.2018
Ilmoitusnumero9710450
Työnantajan viiteBackend Koodaaja

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

90 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin