Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ruokalatyöntekijä, Seinäjoki

Valio Oy Seinäjoki

Tule Valiojengiin, tekemään työtä, jolla on merkitystä! Haemme joukkoomme ruokalatyöntekijää.
Teemme työtä iloisella ja palvelualttiilla asenteella. Valmistamme laadukkaita, maistuvia ja ravitsevia aterioita Valion ja yhteistyökumppaneiden henkilökunnalle ja heidän vierailleen. Henkilöstöruokalamme tarjoaa arkipäivisin aamiaisen, lounaan, päivällisen ja kahvitarjoilun lisäksi myös aterioita erilaisiin tilaisuuksiin ja henkilöstöjuhliin. Meillä käy päivittäin noin 150 lounasvierasta.
Tehtäviisi kuuluvat aamiais- ja lounasruokien, tilausaterioiden sekä kahvilatarjoilun valmistaminen sekä kaikki henkilöstöruokalan työt. Työaika on arkipäivisin klo 6:30 - 17:00 välillä. Olet etsimämme henkilö, jos olet:
- reilu tiimin jäsen ja sinulla on positiivista asennetta
- joustava ja rakentava asiakaspalvelija
- oma-aloitteinen ja sinulla on jämäkkä ote työtehtäviin

Lisäksi odotamme, että sinulla on
- suurtalouskokin tai vastaava koulutusta
- osaat työskennellä keittiön eri pisteissä
- hallitset kassan käyttöä

Palkkaus SEL:n työehtosopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle mukavan tiimin tuen, suuren talon henkilöstöedut ja mahdollisuuden käyttää osaamistasi ruokalamme toiminnan kehittämiseen yhdessä tiimin kanssa.

Lisätietoja tehtävästä: Henkilöstöpäällikkö Jukka Lintilä kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä. Voit soitella arkisin klo 14-16 välillä / p. 050 3840886.

Hakuohjeet: Haethan pian, viimeistään 03.10.2019 mennessä hakulinkin kautta.

Me valiolaiset teemme töitä paremman elämän palveluksessa. Innovatiivisessa yhteisössämme kehitetään ja valmistetaan ravitsevia ja rakastettuja elintarvikkeita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa, mutta tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Vienniltämme olemme Suomen merkittävin ruokatalo. Vaalimme työssämme vastuullisuutta, ja yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on tehdä maidontuotannostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä.

Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yhtiö. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Meille on tärkeää, että jokainen valiojengiläinen pääsee kehittymään työssään ja saa siihen parhaat eväät.

Valio Oy Seinäjoen tehdas on moderni jauheita, rasvoja ja tuoretuotteita valmistava tehdas, jossa valmistetaan Valio Voi, Valio Oivariini ja Valio KevytLevi sekä tuoretuotteita, kuten rahka ja raejuusto. Maito kerätään noin 1 000 maitotilalta, Seinäjoella työskentelee n. 360 valiolaista.
WWW-osoitehttp://www.valio.fi
Yhteystiedotkts. ilmoitus
Työpaikan osoiteOsmankatu 2, 60320 SEINÄJOKI
PalkkausTEs:n mukainen
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy03.10.2019 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://valio.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=2097&jbid=8#form_start
Ilmoitus jätetty12.09.2019
Ilmoitusnumero10096915
Työnantajan viite2097

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

11 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin