Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Psykologi

Valteri-koulu Helsinki

TYÖPAIKAN ESITTELY
Valtakunnallinen Oppimis- ja ohjauskeskus Valteri tukee yleisen, tehostetun ja erityisen tuen tarpeessa olevien oppilaiden koulunkäyntiä ja toimintakykyä sekä heidän kanssaan työskentelevien ammattilaisten osaamista. Toimintamme perustuu moniammatilliseen yhteistyöhön, laajaan osaamiseen ja innovatiivisiin toimintatapoihin. Valterin kuusi toimipistettä vastaavat ohjauspalvelutoiminnasta. Toimipisteiden yhteydessä toimii Valteri-koulu.

Valterissa työskentelee noin 550 opetus-, sosiaali- ja terveysalan ammattilaista ja asiantuntijaa. Asiakkaitamme ovat mm. yksittäiset oppilaat, alan ammattilaiset, koulut, kunnat ja kaupungit. Toimimme Opetushallituksen alaisuudessa ja yhteistyömme on tiivistä kolmiportaisen tuen kysymyksissä. Tavoitteenamme on, että mahdollisimman moni oppilas voi opiskella oman kotikuntansa lähikoulussa.

Työpaikan tiedot: Oppimis- ja ohjauskeskus Valteri, Ruskis
Oppimis-ja ohjauskeskus Valteri, Mikael

TEHTÄVÄN KUVAUS
Oppimis- ja ohjauskeskus Valteri Ruskiksella Helsingissä on haettavana psykologin määräaikainen virkasuhde, johon kuuluu myös työskentely Valteri Mikaelin toimipisteessä Mikkelissä. Työ on moniammatillisissa tiimeissä toimimista kuntouksen ja opetuksen piirissä. Psykologin tehtäviin kuuluu psykologisten tutkimusten tekeminen, oppilaiden ja perheiden psyykkinen tukeminen, luokkatiimien konsultointi, verkostoyhteistyö ja ennaltaehkäisevä oppilashuoltotyö. Tehtävään tulee kuulumaan tarkempi tehtävänkuvan suunnittelu lv 2020 -2022 aikana yhdessä Ruskiksen ja Mikaelin psykologitiimin kanssa.

VAATIMUKSET
kykyä toimia moniammatillisesti opetus- ja ohjaushenkilöstön sekä perheiden ja sidosryhmien kanssa
vastuullista, itsenäistä työotetta, vahvaa ammatillisuutta ja innostusta uuden oppimiseen
kokemusta toimimisesta lasten ja nuorten kanssa, joilla on neurologisia sairauksia tai vammoja tai jotka oireilevat psykiatrisesti ja/tai neuropsykiatrisesti
perehtyneisyyttä erityistä tukea tarvitseviin ja haastavasti käyttäytyviin lapsiin ja nuoriin
valmiutta edistää oppilaiden psyykkistä hyvinvointia tukitapaamisten ja oppilaita tukevien ryhmien vetämisen muodossa
hyviä työyhteisö- ja tiimityötaitoja sekä vuorovaikutusosaamista
aloitteellisuutta ja uutta kehittävää työotetta
hyviä tietoteknisiä taitoja
kokemusta työskentelystä monikulttuuristen lasten ja nuorten kanssa
viikottain toistuvaa matkustusvalmiutta
eduksi luetaan hyvä ruotsinkielen taito

Tehtävä edellyttää ylempää korkeakoulututkintoa ja psykologin pätevyyttä (Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston Valviran laillistama psykologin pätevyys).
Kielitaitoa koskevat vaatimukset
Kielitaito tulee osoittaa ensisijaisesti asetuksessa 481/2003 mainitulla tavalla (esim. valtionhallinnon kielitutkinnot, kielitaidon osoittaminen yleisillä kielitutkinnoilla tai kielitaidon osoittaminen opintojen yhteydessä).
Suomi - Suullinen: Erinomainen , Kirjallinen: Erinomainen , Ymmärtäminen: Erinomainen
Ruotsi - Suullinen: Tyydyttävä, Kirjallinen: Tyydyttävä, Ymmärtäminen: Tyydyttävä

Psykologin palkan määräytymisen perusteena on valtion palkkausjärjestelmän (VPJ) tehtävän mukainen vaativuusryhmä M15 (3302,57 euroa). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuvaa palkanosaa 0-50 %.


Määräaikaisen tehtävän osalta tavoitteena on rakentaa tehtävänkuva, jossa työ jakaantuu Ruskiksen ja Mikaelin kesken. Tehtävänkuvan muotouduttua tehtävä vakinaistetaan.
Määräaikainen (yli 12 kk).
Selvitys lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä: Valitulla on velvollisuus esittää rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2 momentin mukainen rikosrekisteriote, laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002)
Tehtävän hoidon alussa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.
ID: 29-233-2020
WWW-osoitehttp://www.valteri.fi
YhteystiedotMinna Rouste, rehtori, 029 533 5314, minna.rouste@valteri.fi
Sirpa Oja, rehtori , 029 533 2863, sirpa.oja@valteri.fi
Työpaikan osoite00100 HELSINKI
Työ alkaa01.11.2020
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, Määräaikainen.
Haku päättyy29.09.2020 klo 16:15
Jätä hakemusVoit hakea työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Mainitse ilmoituksen ID hakemuksessa ja kirjekuoressa.
Postitse: Oppimis- ja ohjauskeskus Valteri, Ruskis PL 104 00049 VALTERI
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=b4c7fb07-e4d8-4ba2-8a2e-7111fe14bfd1&publishCode=TE
Ilmoitus jätetty16.09.2020
Ilmoitusnumero10461107
Työnantajan viite70984

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin