Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

1-5 tutkimusavustajaa tai tutkijaa hiilenkierron tutkimukseen

Valtio

Ilmatieteen laitos tuottaa havainto- ja tutkimustietoa ilmakehästä, lähiavaruudesta ja meristä sekä sää-, meri-, ilmanlaatu- ja ilmastopalveluita yleisen turvallisuuden, elinkeinoelämän ja kansalaisten tarpeisiin. Ilmatieteen laitos kuuluu liikenne- ja viestintäministeriön hallinnonalaan.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.3.2022. Päättyy 31.12.2022.
Määräaikaisuuden syy: Määräaikainen projektityö
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1-5. Lopullinen valittujen määrä tarkentuu toimintasuunnitelman edetessä ja saatujen hakemusten pohjalta.
Hakuaika päättyy: 31.1.2022  14:00

Työpaikan tiedot: Ilmatieteen laitos (Dynamicum), PL 503 (Erik Palménin aukio 1), 00101 Helsinki

Liitä vapaamuotoiseen hakemukseen cv ja opintorekisteriote. Voit jättää hakemuksen joko suomeksi tai englanniksi.

Viran/tehtävän kuvaus:

Ilmatieteen laitoksen Hiilenkiertoryhmä hakee 1-5 tutkimusavustajaa tai tutkijaa töihin Helsingin Kumpulaan. Lopullinen valittujen määrä tarkentuu toimintasuunnitelman edetessä ja saatujen hakemusten pohjalta.

Hiilenkiertoryhmä tutkii kasvihuonekaasujen kiertoa kasvillisuuden, maaperän ja ilmakehän välillä. Ryhmä käyttää työssään erilaisia mallinnustyökaluja ja mittauksia, ja kehittää avointa alustaa hiilensidonnan todentamista varten. Etsimme nyt tutkimusavustajaa tai tutkijaa tekemään ohjelmointitehtäviä ja aineistoanalyysejä liittyen kasvillisuuden ja maaperän hiilitaseisiin. Valittu henkilö saattaa osallistua myös hiilensidonnan todentamisjärjestelmän kehitystyöhön.


Lähde: valtio.fi

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin