Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

24/7 kiinteistövalvomopäivystäjä

Valtio Valtimo

Puolustushallinnon rakennuslaitos on puolustusministeriön alainen laitos. Rakennuslaitos on puolustushallinnon kiinteistö- ja ympäristöalan asiantuntija- ja palveluorganisaatio, joka tukee puolustusvoimia ja sotilaallista maanpuolustusta kaikissa oloissa. Liikevaihtomme on n. 150 milj. euroa ja henkilöstömme määrä n. 700.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.9.2019, tai sopimuksen mukaan.
Työaikamuoto: Jaksotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 22.7.2019  16:15

Viran/tehtävän kuvaus:

Haemme kiinteistöjen energiatehokkuuden optimointiin tähtäävään tiimiimme osaavaa ja oppimishaluista 24/7 kiinteistövalvomopäivystäjää. Työskentelypaikkana on Puolustushallinnon rakennuslaitoksen asiakastukikeskus Jyväskylässä.

Kiinteistövalvomopäivystäjä vastaa etävalvomoon kytkettyjen kiinteistöjen talotekniikan optimoinnista ja rakennusautomaatiohälytysten käsittelystä. Kiinteistövalvomopäivystäjä työskentelee 2-vuorotyössä.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Kielitaito tulee osoittaa ensisijaisesti asetuksessa 481/2003 mainitulla tavalla (esim. valtionhallinnon kielitutkinnot, kielitaidon osoittaminen yleisillä kielitutkinnoilla tai kielitaidon osoittaminen opintojen yhteydessä).

Suomi Erinomainen Erinomainen Erinomainen

Lähde: valtio.fi

23 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin