Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

3-6 korkeakouluharjoittelijaa/kausityöntekijää hiilenkierron tutkimukseen

Valtio

Ilmatieteen laitos tuottaa havainto- ja tutkimustietoa ilmakehästä, lähiavaruudesta ja meristä sekä sää-, meri-, ilmanlaatu- ja ilmastopalveluita yleisen turvallisuuden, elinkeinoelämän ja kansalaisten tarpeisiin. Ilmatieteen laitos kuuluu liikenne- ja viestintäministeriön hallinnonalaan.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.4.2022. Päättyy 31.10.2022.
Määräaikaisuuden syy: Harjoittelu/kausityö
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 3-6. Avointen tehtävien määrä tarkentuu toiminnan suunnittelun edetessä, sekä saatujen hakemusten pohjalta.
Hakuaika päättyy: 31.1.2022  14:00

Työpaikan tiedot: Ilmatieteen laitos (Dynamicum), PL 503 (Erik Palménin aukio 1), 00101 Helsinki

Liitä vapaamuotoiseen hakemukseen cv ja opintorekisteriote. Kerro hakemuksessasi, millä aikavälillä olet käytettävissä kausityöhön. Voit jättää hakemuksen joko suomeksi tai englanniksi.

Viran/tehtävän kuvaus:

Hiilenkiertoryhmä hakee 3-6 korkeakouluharjoittelijaa/kausityöntekijää töihin Helsingin Kumpulaan kesäksi 2022 tai pidemmäksi ajaksi. Avointen tehtävien määrä tarkentuu toiminnan suunnittelun edetessä, sekä saatujen hakemusten pohjalta.

Hiilenkiertoryhmä tutkii kasvihuonekaasujen kiertoa kasvillisuuden, maaperän ja ilmakehän välillä. Ryhmä käyttää työssään erilaisia mallinnustyökaluja ja mittauksia, ja kehittää avointa alustaa hiilensidonnan todentamista varten. Etsimme nyt opiskelijoita tekemään ohjelmointitehtäviä ja aineistoanalyysejä liittyen kasvillisuuden sekä maaperän hiilitaseisiin ja ilmastovaikutuksiin.


Lähde: valtio.fi

3 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin